36

Анонимен

преди 1 година

Че вас кой ви брои.Вие къде се самопоставяте.Хората ясно ви го казаха.От първо място на последно само за година.

35

Анонимен

преди 1 година

Любителите на чужди вратовръзки пак ли искат да влязат в парламента? Този тип не е подходящ за депутат! Липсват му първите седем години!

34

и те така

преди 1 година

варианта е един - пп , дб , бсп , итн , дпс да нямате достъп във властта !

33

Joko

преди 1 година

Ало, икрен селски, ти знаеш ли как се управлява държава ? Видя се за 6 месеца какви глупости натворихте с онези двама случайници дошли от ПтИЧК@ си м****** ! А, че трябва да има сериозни промени,това едва ли някой би го успорил...

32

Анонимен

преди 1 година

ПП са безпринципни. Готови са да се коалират с кой ли не, само и само да имат възможност да крадат. Като ги сравня обаче с другите изпечени крадци в парламента, който ги търпим толкова години, ПП и ДБ са най-малкото зло.

31

Сатир

преди 1 година

Идеалният вариант е ПП да управлява сама!@!@!@!@ Момче, оправи си връзката, сготви си нещо, ако можеш и забрави за управление.

30

Онзи

преди 1 година

Искренчо е забравил, колко му е широка халката на rъзо. Да не се напъва, че шсе наgриска!

29

Анонимен

преди 1 година

Тези българомразци, майкопродавци и мегаломани въобще са си повярвали, че някой ще гласува за тях. За всички други само не и за тези зомбирани марсианци.

28

До анонимен 25

преди 1 година

Да, Възраждане обещаха възмездие за всички национални предатели. А има ли по-големи предатели от ПП-ейците? Така че, смело за Възраждане.

27

Анонимен

преди 1 година

ПП са децата на крадливите и лъжливи комунисти от БСП и ДБ! Окрадаха държавата за няколко месеца а за хората беднотия, инфлация и денонощно нагли лъжи!

26

Анонимен

преди 1 година

Споко бе. БСП няма да мине бариерата и няма да е в парламента, така че няма как да се коалират с тях. От мерак да се докопат до властта обаче може да решат да се коалират с ***.

25

бай толстой

преди 1 година

Абе Отечествения фронт ще свърши работа,после се връща бай Тошо и почва революционния терор.Заслужихте си го,крадци.

24

Избирател

преди 1 година

Абе какъв е този вариант пак колация с БСП(БКП) ??? Не ви ли стана ясно, че комунистите само ви извиват ръцете за всякакви реформи и спъват европейското ни развитие? Никакви комбини с комунистически гадини!

23

Анонимен

преди 1 година

От коя партия обещават да вкарат Просто Киро в затвора, ако е Копейкин и аз за него ще пусна, не го понасям изобщо и като чуя Киро как казва "Господин Божков" и ми е достатъчно.

22

анонимен

преди 1 година

Тия ПП-ейци искат да ни довършат, и не се усещат, колко са зле!

21

Nqkoi

преди 1 година

Чичо Митев, вие и вашите съпартиици не разбрахте, че руснаците няма да ни врътнат кранчето, защото през нас минава тръбата за Сърбия! Стига сте давали пример с германците и северен поток! България трябва да взима газ от Русия, Азербейджан и втечнен за истинска диверсификация и поносими цени!

20

Анонимен

преди 1 година

Митев подготвай събрятата ,депутати ,военни ,полицай ,жандармерия ,че не се знае може да дойде тук и подобни на теб ще се бият нали се сещаш

19

Анонимен

преди 1 година

До Наблюдател Ти не четеш ли бе, кютюк? Къде е казал това? Вторият вариант е Възраждане, ГЕРБ, ДПС и Янев! Кое не е така?

18

Наблюдател

преди 1 година

Тоя Митев, що не погледне анкетата на днес.бг? Там си е написано как Възраждане ги отвява всичките нещастници. А *** ***-то се надява на 121 депутати...Гладна кокошка - просо сънува.

17

Анонимен

преди 1 година

Г-н Искрен е крайно неискрен!