Снимка: МО
fallback

Хората в пострадалите карловски села имат нужда от хора, които да им помогнат, за да продължат живота си на чисто и да не газят кал, влизайки в домовете си. За да ускорим възстановяването след потопа, правителството заедно с областния управител на Пловдив, кметовете на общини и на населени места, продължаваме с повече хора и техника разчистването на Богдан, Каравелово и Слатина, обяви служебният премиер Гълъб Донев в началото на днешното правителствено заседание.

Oще по темата

Донев информира, че днес кабинетът ще отпусне допълнително 200 000 литра вода от държавния резерв за пострадалите карловски села.

За нас е важно колкото се може по-скоро да бъдат разчистени домовете и дворовете на хората там. Още утре ще се включат допълнително 400 военни и техника. В петък служители от областна и общинска администрация в Пловдив и съседните области, ще са в наводнените села, за да продължат разчистването, посочи Гълъб Донев.

Той изрази благодарност към всички доброволци, които са се включили досега и допълни, че очаква и в почивните дни да има още такива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

ЛЪЖЕ- ЧУРОЛИЩО

преди 1 година

ЛЪЖЕ- ЧУРОЛИКАЩО ВРАБЧЕ С ИМЕ ГЪЛЪБ.

10

Гълъбе

преди 1 година

Имате хиляди осъдени на пробация с марка обществено полезен труд. Ами пратете ги бе. Имаш министър на правосъдието. За какво е назначен. Пробационните служби са към него

9

Анонимен

преди 1 година

сега лъсна че всъщност БГ армията няма и 10 машини които да изпрати. Просто не вървят, няма части, пари а може и да са продадени на Украйна (или подарени след като ФАЩ ни накараха да ги подарим). БГ армията не може да изкара повече от 200 човека и 10 машини да сяършат работата, сега е на доброволци. Държават е сламена колиба, където пипнеш и ***.

fallback