fallback

Общ преглед
"Високите цени са сред водещите причини за поскъпване на всички стоки и услуги, което свива потреблението и носи загуби и за производителите”.
Oще по темата
Това обяви държавният глава Румен Радев, който прие представители на ръководството на компанията "Лукойл".
 
На срещата ще бъдат обсъдени възможностите за ограничаване на инфлацията и за развитието на предвидима икономическа среда в страната.

„Лукойл” е важна част от българската икономика, голям работодател и основен търговец на горива. От тяхната стойност до голяма степен зависи развитието на икономиката и инфлационните процеси", каза държавният глава.

И допълни, че предстоящата среща между управата на „Лукойл” и нашето правителство е „добра възможност да се набележат мерки за борба с инфлацията в полза на българския потребител".

“Лукойл” беше представен от президента на компанията - Вадим Воробьов. Той заяви, че тяхната компания работи повече от 20г. на българския пазар и смятат, че могат да бъдат препоръчвани като сериозен партньор. ”Договорихме се с българското правителство за изработване на средносрочни мерки, за да поддържаме икономиката”, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ДА КУПУВАЩ СКЪП АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧЕН ГАЗ Е ДЕМОКРАТИЧН ОИ НИЩО , ЧЕ ОТ НАПРИМЕР ИМАЙКИ 100 $ КУПВАШ ГАЗ 50 ДОЛАРА И ТИ ОСТВАИ 50 НА ДРУГИ ПОКУПКИ !!!А КОГАТО КУПУВАШ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ КУПУВАШ ГАЗ ЗА 20$ И ТИ ОСТАВАТ 80 НА ПОКУПКИ Е ЛОШО ! ИЛИ СПОРЕД АМЕРИКАНОФИЛИТЕ ДА ТИ ВЗИМАТ РАРИТЕ ОТ ДЖОБА Е ЧЕСТ !!! ВЗИМА ТИ ГИ АМЕРИКАНЕЦ !!! НО БЕЗ ИСТОРИЯ , ЕЗИК И КУЛТУРА А КООГАТО ТИ ОСТВАТ ПАРИ НА ПОВЕЧЕ СТОКИ ТОВА Е ЛОШО ЗАЩОТО Е РУСНАК И ПРИ ТОВА С НАШИ КОРЕНИ (БУЛГАРИЯ НА КУБРАТ ОКОЛО ВОЛГА

120

Случаен минувач

преди 1 година

Цялата каша в държавата я забърка именно Радев. Всичко започна с вдигнатия му юмрук. Оттам нататък изпълзяха всевъзможни протестъри, пречеха на нормалния живот с блокирания на улици и кръстовища. А народът взе, че им повярва. А сега си сърбаме, каквото сме си надробили. Сега обаче Радев се чувства прекрасно, управлява си еднолично чрез служебните си правителства. Президентска република в действие.

119

Радев

преди 1 година

се срещна с военното министерство на рашката - неоспорим факт.От 24 февруари, пък и преди това, енергоресурсите са основното оръжие на Руткин. Алооо, товарищ "натовски генерал", дреме ти на теб за цените на горивата.Важно беше отново да се закълнеш във вярност!!! Тъй ти прошушна миризливата тьотката оназ вечер, нали?Няма ли министър на енергетиката за такива срещи, че ти се изтъпанчи?Втори мандат си п-Резидент вече, не го ли научи тоз протокол, а?Дреме ти!, важно е матушката да бетонираш ту

fallback