121

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ ДА КУПУВАЩ СКЪП АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧЕН ГАЗ Е ДЕМОКРАТИЧН ОИ НИЩО , ЧЕ ОТ НАПРИМЕР ИМАЙКИ 100 $ КУПВАШ ГАЗ 50 ДОЛАРА И ТИ ОСТВАИ 50 НА ДРУГИ ПОКУПКИ !!!А КОГАТО КУПУВАШ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ КУПУВАШ ГАЗ ЗА 20$ И ТИ ОСТАВАТ 80 НА ПОКУПКИ Е ЛОШО ! ИЛИ СПОРЕД АМЕРИКАНОФИЛИТЕ ДА ТИ ВЗИМАТ РАРИТЕ ОТ ДЖОБА Е ЧЕСТ !!! ВЗИМА ТИ ГИ АМЕРИКАНЕЦ !!! НО БЕЗ ИСТОРИЯ , ЕЗИК И КУЛТУРА А КООГАТО ТИ ОСТВАТ ПАРИ НА ПОВЕЧЕ СТОКИ ТОВА Е ЛОШО ЗАЩОТО Е РУСНАК И ПРИ ТОВА С НАШИ КОРЕНИ (БУЛГАРИЯ НА КУБРАТ ОКОЛО ВОЛГА

120

Случаен минувач

преди 1 година

Цялата каша в държавата я забърка именно Радев. Всичко започна с вдигнатия му юмрук. Оттам нататък изпълзяха всевъзможни протестъри, пречеха на нормалния живот с блокирания на улици и кръстовища. А народът взе, че им повярва. А сега си сърбаме, каквото сме си надробили. Сега обаче Радев се чувства прекрасно, управлява си еднолично чрез служебните си правителства. Президентска република в действие.

119

Радев

преди 1 година

се срещна с военното министерство на рашката - неоспорим факт.От 24 февруари, пък и преди това, енергоресурсите са основното оръжие на Руткин. Алооо, товарищ "натовски генерал", дреме ти на теб за цените на горивата.Важно беше отново да се закълнеш във вярност!!! Тъй ти прошушна миризливата тьотката оназ вечер, нали?Няма ли министър на енергетиката за такива срещи, че ти се изтъпанчи?Втори мандат си п-Резидент вече, не го ли научи тоз протокол, а?Дреме ти!, важно е матушката да бетонираш ту

118

Резидент разединител

преди 1 година

Майкооо какво унижение търпим след Митрофанова в Пловдив тръгнал тука да се гърчи като червей пред тия изедници. А бе ти нормален ли си бе някаква мисъл между тези ушаци има ли въобще. Жалък си реzиденте жалък. И ти и некадърниците ти ПП маяма бабикяни Хаджигеновци и другите разрушители на нашата държава за жълти стотинки. Скапана руска *** и ти и ДС съветниците ти. Вижте се всички балъци които ви подлъгаха колко бързо може да отиде една държава по дяволите. Гласувайте и мислете.

117

Деска

преди 1 година

Кой е този Радев, обяснете на хората,Радев та Радев, България се управлява от Доган, явно този работи за него?

116

Анонимен

преди 1 година

До Бай Дрън Интерсен си за руски бот. След 10 години и при вас има прозрение.

115

До 105

преди 1 година

Ако нормална европейска държава за теб е да си роб с 3 игли в годината с незнайни субстанциѝ, да се къпеш веднъж месечно и да се грееш на свещ....,не мерси!

114

Анонимен

преди 1 година

Пак глупостите прави зеленият чорап.

113

Бай Дрън

преди 1 година

Зачетох се в коментарите отдолу и се почувствах длъжен да споделя и моето мнение за Радев. Всички ние все плямпаме, че искаме балансирана политика, президент на народа и какви ли не други лозунги. Е, Радев последните години е един от малкото балансирани политици. В сравнение с него Плевнелиев изглежда като Сидеров, но с обратна насоченост. Така, че аз смятам Радев за един от малкото добри политици, еъпреки че като стана президент ми изглеждаше много недодялан.

112

Бай Дрън

преди 1 година

Абе те цените на горивата ще паднат, ама нали се сещате, че производители и търговци няма да свалят цените.

111

Анонимен

преди 1 година

Радев - на съд и в затвора !!!

110

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ СЪЗДАДЕ КРИЗИТЕ, СЕГА ЩЕ ГИ РЕШАВА, ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ КАКЪВ ДЪРЖАВНИК Е! НАТРЕСЕ НИ НЕКАДЪРНИЦИ! СЪСИПА ДЪРЖАВАТА И СЕГА КРИТИКУВА СВОЙТЕ НЕКАДЪРНИЦИ И РЕШАВА С РУСНАЦИТЕ КРИЗИТЕ!ЕЕЕЕ ВСЕ ПАК МИТРОФАНОВА Е ПЛЪТНО ВАД НЕГО!ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА СЦЕНАРИЯ ЗА ПРИЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА! С ЛЮБОВ ОТ МОСКВА

109

Анонимен

преди 1 година

Мазния рублажжия Радев ше го изритаме в пасока Маскве тая зима. Пак прави зулуми за сметка на българските граждани, ше му се невиди и мазника хлъзгав!

108

Крим е руски

преди 1 година

Добросъседски отношения от това има нужда България. Не може да водим политика на изолация от Русия. Ето Турция води балансира политика и отстоява правата си а е втората по сила в НАТО. Ако някой иска да се бори срещу Русия да ходи в Украйна. Не може да се правят необмислени изказвания от политици срещу най силната ядрена държава.

107

Крим не е руски

преди 1 година

До кога братя българи ще търпим руски фирми да си назначават президенти, партии и др държавни служители да пият кръвта на българския народ.

106

Жалко за Радев

преди 1 година

Радев по поведението си прилича повече на пощенския гълъб на Путин отколкото на български президент. Жалко !!!

105

Анонимен

преди 1 година

Незабавна национализация на рафинерията Нефтохим подарена на руснаците от крадеца Костов на цената на един качествен ритнитопковец!

104

Анонимен

преди 1 година

ПРЕДИ ВСИЧКО РАДЕВ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ И СТАВА НЕУДОБЕН ЗА ЧИНОВНИЦИТЕ НА ОБИЧАЩИТЕ АМЕРИКАНЦИТЕ

103

Руски слууга

преди 1 година

Доверието в Грипен Решетников Радеф е напълно загубено още с безкористните му мераци по Грипените и услужливото му поведение към Москва.

102

Анонимен

преди 1 година

Има още и чисти българи които са народа ни! Всички останали са против народа си и са продали чаша помия от юсей