"Хората имат нужда от редовно правителство, което да носи реална отговорност и да може Министерският съвет да отпусне необходимата сума за възстановяване не само на къщите, но и на инфраструктурата, защото тя е изчезнала. ". Това обяви Георги Ангелов от Младежкото обединение в БСП в студиото на Bulgaria ON AIR.

Попитан дали служебният кабинет играе срещу БСП, Ангелов отговори: "Ситуацията е деликатна. Вярвам, че Радев е добър президент, от друга страна пък са нападките към Корнелия Нинова.

Още по темата
Явно е, че има някакъв конфликт. Но БСП винаги играе за победа. Управленската програма е разписана от коалиционните ни партньори, съгласувана е с тях, има добри предложения."

"Хората да гласуват със сърцата си, защото се видя, че през последните 7 месеца разумът носеше БСП и останалите коалиционни партньори. Вярваме, че при съставяне на ново правителство може да продължим това, което бяхме започнали - да осигурим стабилни доходи, да продължим увеличението на майчинските, имаме идея младежите до 26 години да бъдат освободени от данък общ доход", добави той.

И призна, че се обсъжда идеята за нисколихвени ипотечни кредити за млади семейства при покупка на първо жилище.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase