Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Калоян Методиев, който беше началник на кабинета на Корнелия Нинова, когато тя бе министър на икономиката и индустрията, опроверга медийни публикации, че е проверяван от Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ).

Oще по темата
"Министърът на икономиката продължава да води долнопробна кампания, основана на лъжи и реваншизъм. Нито имам роднини юристи още от преди Освобождението, нито съм подписвал каквито и да е договори с юридически кантори през живота си. Колкото беше истина за оръжията, толкова е и това", написа Методиев във Facebook.

По-рано от пресцентъра на служебния министър на икономиката съобщиха, че без търг и конкурс адвокатска кантора е получила договори за над 400 000 лв. от държавата, заради което започва проверка за конфликт на интереси на началника на кабинета на Корнелия Нинова, без да се уточнява име.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Анонимен

преди 1 година

Така е. Като опре ножа до кокала, ни лук видял ни лук мирисал. Даже и сестра няма. И за майка си и баща си ще забрави. Даже ще отрече че се казва така както се казва, ако е необходимо. Така е когато комунист помирише власт...не прощава даже и на роднините си!

3

Анонимен

преди 1 година

има си хас да си признае..

2

Вън БСП

преди 1 година

Договори за адвокатски услуги за над 400 000 лв. са сключили дружествата в системата на Министерството на икономиката и индустрията с една определена юридическа кантора. Това показва проверка на министерството. По-голяма част от договорите са подписани в периода юни август. Един от съдружниците в тази адвокатска кантора е в пряка роднинска връзка с началника на кабинета на Корнелия Нинова.

fallback