Снимка: БГНЕС
fallback

Досъдебно разследване трябва да даде отговор каква е причината за смъртта на двамата полицаи, независимо от богатия материал в кадри какво се е случило. Не прави чест на онези политици, които използват смъртта на двама полицаи, за да правят кампания. Това заяви ексвътрешният министър Бойко Рашков.

На въпрос дали е обществена тайна, че има полицейски чадър върху каналджии, Рашков отговори, че имало достатъчно разработки с данни, че има евентуална "съпричастност" на полицаи що се отнася до каналджийство. Но е пресилено да кажем, че цялото МВР прави чадър на каналджиите, добави Рашков пред БНТ.

Oще по темата
Гранична полиция не може сама да се справи с проблема с мигрантите. Затова взехме мерки – допълнителни части от Жандармерията, участие на военни формирования и командировки на полицаи от вътрешността на страната, обясни Рашков. Той беше категоричен, че мигрантският натиск се увеличава не само спрямо България. "Нашата страна успява да възпре този натиск", добави Бойко Рашков.

Запълване на центровете от 30-40% означава, че сме се справили, смята Рашков.

Кадровите решения на министър Демерджиев няма да ги коментирам, каза бившият вътрешен министър, като уточни, че било лъжа, че смените на началници довели до кадрова криза - защото заместниците им са с доказани професионални качества. И заяви, че е лъжа, че бази на МВР са ползвани за частни партитата. "Аз не си падам по партита", добави той. По думите му, имало един случай на абитуриентски бал, при който от служителка на МВР е платено за ползването на база на полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Анонимен

преди 1 година

Този май постоянно се дрогира

30

Лоялен

преди 1 година

Пълен алкохолик и наркомани от ПП

29

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ НАЗНАЧИ ТОЗИ ПИЯНИЦА! ТОЙ ИЗГОНИ КАДЪРНИТЕ И НАЗНАЧИ КОРУМПИРАНИТЕ И НЕКАДЪРНИ!КОЙ Е СЕГА МИНИСТЪР НА МВР? ОНЗИ С ЕДНО ПЛИКЧЕ ЗА ТОЧНИЯ С ПАРИТЕ???

fallback