Снимка: БГНЕС
fallback

"Ако тези танкери са били на добра цена, защо Кирил Петков не е подписал тази сделка? Има нещо много съмнително в това, което се случи април, когато "Газпром" спря газа за България. Оказа се, че "Газпром" е на печалба, защото купувахме от посредник руски газ. Ние имаме готов план за газовата криза. Още от утре трябва да започнат да се подготвят дългосрочни договори, които да влязат в сила от 2023 г., но не с Газпром", това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков по въпроса с кризата в енергетиката.

Биков заяви, че нов дългосрочен договор с "Газпром" е невъзможен към този момент заради войната и геополитическите отношения.

"ГЕРБ в момента изготвя програма. Най-важното в момента е да вдигнем разговора на по-високо ниво, на база идеи, не на това кой с кого се мрази и ще прави коалиция. България има нужда от проевропейско управление, което има антикризисна програма и което да овладее в кратък срок инфлацията. Тази криза не може да бъде решена без участието на ГЕРБ", каза още той пред БНТ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

метко

преди 1 година

Ако ГЕРБ дойде отново на власт, милиардите от ЕС ще потънат в сметките на олигарсите и няма да има никакво развитие, а пълен застой.

31

факт

преди 1 година

ГЕРБ не са в състояние да управляват, защото затънаха в корупция за 12 години.

30

Истината

преди 1 година

ГЕРБ построиха на рашките газопровод с наши средства за една година, без да има едно отклонение за нас, вместо да наблегнат на интерконектора, от който иваме нужда! ГЕРБ не направиха нищо съществено за диверсифищацията на страната ни за 12 госини!ГЕРБ само лъжат и злепосхавят опоненгите си, като изопачават фактите!

fallback