Снимка: БГНЕС
fallback

Прилагаме разпоредбите на закона спрямо всеки, който не го спазва. Така лаконично коментираха от антикорупционната комисия твърдението на лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов, че си е платил глобата за това, че не подал декларация пред институцията, съобщават от "24 часа". От КПКОНПИ отказаха повече подробности с аргумента, че биха се засегнали лични данни.

Oще по темата

Трифонов обяви по-рано днес във фейсбук, че си е платил глобата заради това, че не е подал данъчната си декларация.

Ето какво пише в поста той още:

"От различни страни чувам въпроси, преминаващи в крясъци: “Декларацията, Слави, защо не си подал имуществена декларация, нали си лидер на партия, която получава партийна субсидия, да видим ние какви пари имаш”.

Има контролни органи в държавата, които знаят отговора на този въпрос (б.р. "колко пари има Слави"). И така е редно. Направени са ми много проверки и цялата информация е в ръцете на контролните органи, които са длъжни да съблюдават изпълнението на закона. При всичките проверки не е открито нищо незаконно и нищо нередно. Аз съм платил глоба затова, че не съм подал декларация, т.е. с неподаването на декларация съм провокирал контролните органи да извършат проверки, с което да установят нарушил ли съм закона.

Не съм!

В начина, по който съм спечелил парите, които имам, не съм нарушил никакъв закон, платил съм си данъците и само ще отбележа, че всичко това се е случило пред очите ви, защото се е случило по телевизията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Sisi

преди 1 година

Олиго....френа невинен,като девица, леле, да му се не нагледаш и не наслушаш на този" честен " извра....теняк, миличкия ,трогва до сълзи....

51

Хорейшио

преди 1 година

Бай Славуне, пенсионира ли се вече бе, мой? Нито шоуто си водиш, нито в парламемта се явяваш, нито на турне с бенда си ще ходиш? По фейсбук не става, мой. Или бъди активен и се изявявай, или се скрий.

50

Анонимен

преди 1 година

А суверена знае ли? Защото те ти се доверяват.. не контролния орган.. Те ти се доверяват да им опрвляваш живота, а теб те е страх да им довериш колко пари имаш... а уж с честен труд си ги спечелил

fallback