52

Sisi

преди 1 година

Олиго....френа невинен,като девица, леле, да му се не нагледаш и не наслушаш на този" честен " извра....теняк, миличкия ,трогва до сълзи....

51

Хорейшио

преди 1 година

Бай Славуне, пенсионира ли се вече бе, мой? Нито шоуто си водиш, нито в парламемта се явяваш, нито на турне с бенда си ще ходиш? По фейсбук не става, мой. Или бъди активен и се изявявай, или се скрий.

50

Анонимен

преди 1 година

А суверена знае ли? Защото те ти се доверяват.. не контролния орган.. Те ти се доверяват да им опрвляваш живота, а теб те е страх да им довериш колко пари имаш... а уж с честен труд си ги спечелил

49

Анонимен

преди 1 година

Славчо , трябваше да си на ясно, че щом си решил да влезеш в политиката си длъжен да декларираш доходите си ! Органите може и да ти знаят имуществото , но не те ще ходят да гласуват на изборите ! Щом укриваш имоти от тези на чийто глас се надяваш на изборите , ние какво да си мислим ?

48

Анонимен

преди 1 година

Единия подава лъжлива декларация и се подиграва с конституцията, другият не подава декларация за да укрива доходите, а ние ги избираме да ни управляват, да въведат ред в държавата и да спрат корупцията. Наистина ли сме толкова наивно и глупаво племе?

47

Анонимен

преди 1 година

Г-н Трифонов, наистина ли е лидер на партия? Наистина ли живее на тази планета и наистина ли не разбира, след разни изгубени дела, че за клевета и лъжливи твърдения, се носи съдебна отговорност.Говори за закони и потъпкване на конституцията, а самият той го прави, с наглото си изказване, че е платил глобата и толкоз, то и ония пияния и дрогирания шофьор също може да си плати глобата и неговото нахалство ще е на Трифонов на нивото.Трифонов е драги ми смехурко или по - точно Бай ***....😏

46

Анонимен

преди 1 година

Глей са.....Значи Борисоф лъже , глобяват го , и пак лъже Значи кво да Славчо......Плати си глобата и всичко е наред???.....Не , не е на ред Брутен.Ти си Народен избраник и така ли учил избраниците си., а?.Ходиш , крадеш , биеш и си плащаш глобите и си чист и изпран.?

45

До майна

преди 1 година

Абе "умнико" ...едно е да подадеш и да ти правят проверка, а друго тотално да пренебрегнеш закона. Всеки отговаря за действията си. "Праведния" Славуца, толкоз се е уплашил, че отказва да подаде каквото и да е. НАП моментално да направи ревизия. КПКОМПИ да разследва. Иначе...няма смисъл вече от избори. Всеки и...диот се вживява на управник, а други и....диоти го следват. Ако този не е подал декларация за конфликт на интереси, то за каква държава ми говориш? А той за какъв се мисли?

44

Bg izmet

преди 1 година

САС ЕДНА ЧОБАНСКА СОПА ИЛИ КАЛАШНИКОВ...МАЙ ТРУДЕН ЩЕ Е ИЗБОРЬТ ЗА ТЯХ...ПРЕДЛАГАМ ДА ГИ ИЗБИЕМ.

43

Ами

преди 1 година

Да, наистина няма такава държава, след като никой не може да го накара да подаде декларация, която е длъжен да подаде. В този случай той крие доходи и моментално трябва да се сезират НАП, после прокуратурата. А това недоразумение, ще си лае. Забелязали ли сте, че всеки криещ данъци и доходи с неясен произход се пише на репресиран.

42

Майна

преди 1 година

Сега КПКОНПИ СЕ ВТОРАЧИЛ В СЛАВИ! АМИ ДАЛИ ПОДАДЕНИТЕ ДЕКЛАРАЦИИ НА ДОГАН, ПЕЕВСКИ, КОРНЕЛИЯ, ИЦО ХАЗАРТА, БОЙКИКЕВ...И Т.Н. СА ВЕРНИ?! А ХА ХА ХА!!

41

Истината

преди 1 година

Слави излъга половин България от шоуто си и взе мноооо кинти...

40

СлавиТъпото

преди 1 година

Не може човек да не спазва законите на България и в същото време да иска да управлява партия и цял един народ.

39

Lina

преди 1 година

Няма да декларира, как да оправдае едни сериозни милиони( не един и два) , спазарени в един хотел. От # КОЙ ли? И той е наясно, че никой не може да излъже, че от това , което нарича телевизия в левски г, което абсолютно никой не гледа, и роднините му даже не може да оправдае тези парици , дори и с 3455678999 чалгарски концерта. Страха от собствената му мизерна личност го издава.Но ще му купят присъствие в НС от татко доган , трябва им .Още...

38

Закон и Ред

преди 1 година

Слави освен глобата, все пак трябва да декларира доходите си. Глобата не го освобождава от това задължение като лидер на партия.

37

Адее

преди 1 година

"Прилагаме разпоредбите на закона спрямо всеки, който не го спазва." - отговорили от кткомпи. Това означава, че Слави не спазва законите, а той се опитва да убеди електората, че уж е направил "малко административно нарушенийце". Е Не, Слави, това си е неспазване на българските закони. Ти не си над закона! И не отклонявай вниманието ни от това, че си въобразяваш, че за теб законите не важат, като ни отклоняваш вниманието към друг въпрос, за субсидиите.

36

Мдааа

преди 1 година

Има нещо мътно и съмнително в цялата работа.

35

Странно

преди 1 година

Неподаването на декларация за две години вече буди съмнение!

34

Granik

преди 1 година

Да не се окаже ,че Сараите и Росенец са на негово име. На Слави Малкия Доган.

33

Анонимен

преди 1 година

Всяка публична личност от подобен ранг ползва услугите на правен съветник по един или друг начин, особено относно данъчни въпроси. Неподаването на данъчна декларация години наред е рецидив и никакво извинение не може да има в случая. Плащане на глоба маскира действителното имотно състояние и е база за съмнение. Подаването на имотна декларация със собственоръчно поставен подпис прави нещата по-хард и неверните данни (ако има такива) те вкарват в категорията подлежащ на съдебно преследване.