fallback

„Въпросът за напусналите членове на БСП във Видин трябва да се зададе на двама политически инженери - Румен Радев и Бойко Борисов“. Това заяви пред bTV политологът Калоян Методиев.

Oще по темата
Според него вътрешната опозиция на социалистите се ръководи от президента и от лидера на ГЕРБ, като крайната ѝ цел е свалянето на председателя на БСП Корнелия Нинова.

„Единият си управлява „Възраждане“. Другият си прави една партия като Слави Трифонов. След това си прави ПП. Сега Стефан Янев“, допълни той.

„Такова служебно правителство не сме имали и трябва да се търси отговорност на президентската институция и не само за нарушаване на Конституцията. От президентството се управлява Слави Трифонов. Денонощно се сменят хора. Такова нещо никога не се е правило. Отива се с готови списъци. Това, което се говори на тези министри, е, че 8 месеца ще управляват“, обясни политологът.

„Призовавам всички, които са привиквани, да оказват съпротива на служебния кабинет. Използвайте всички законови средства, за да спъвате това, което се случва в България - то е пълзящ военен преврат“, подчерта Методиев.

Той предупреди, че се овладяват силовите структури в страната.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Световъртеж

преди 1 година

Този какво е взел? Или се е напушил яко или хапчетата е предозирал. Всички ли са такива в БСП или Корни ги избира заклети дроги?

88

Истината

преди 1 година

Като все краде държавата от немане като Руснаци от Украинци, с кръстени ръце ли да гледаме???Малко Устав ще Ви дойде добре като не разбирате от законови норми. Успех на изборите.

87

д-р Менгеме

преди 1 година

тоя чукунддур ще гледа филма ГЛАД,кофти значи

fallback