89

Световъртеж

преди 1 година

Този какво е взел? Или се е напушил яко или хапчетата е предозирал. Всички ли са такива в БСП или Корни ги избира заклети дроги?

88

Истината

преди 1 година

Като все краде държавата от немане като Руснаци от Украинци, с кръстени ръце ли да гледаме???Малко Устав ще Ви дойде добре като не разбирате от законови норми. Успех на изборите.

87

д-р Менгеме

преди 1 година

тоя чукунддур ще гледа филма ГЛАД,кофти значи

86

Люлю

преди 1 година

До ГостКакъв преврат ша напраи призидентът ? Нал той е начело на държавата? Всички сте изплискали легеня. Като ония дет твърдът, че руснаците в Запорожката АЕЦ сами себе си обстрелват.

85

Гост

преди 1 година

Ако президента беше мъж и достоен военен.Трябваше да направи преврат когато Гешев влезе в президенството да арестува служителите му.Само за часове можеше всички гешевции бойковци и преближени да са във военните арести.

84

Радек от Боктор

преди 1 година

Военен преврат ли? Смешкоооо, ***!!! Ние военни нямаме, ти за преврат говориш!!!! На тези само ако им излезнат агитките и ще се разбякат като мишки пред котка! Преврат? Те пищови нямат, а за мозък да не говорим, преврат ще правят!!! Виж Радев колко е ***....получи неочаквано власт и се чуди, чуди на кой да пристане и накрая като габровска шпакла на мокър пясък!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Мачкай БСП и евроатлантическите резиденти!

82

Анонимен

преди 1 година

задължителна казарма!отбор педофили ще се грижат за възмажаването на младежите.

81

Неук

преди 1 година

Методиев ти за пари и известност и извънземни на Витоша ще откриеш.Скрий се някъде.

80

Ник

преди 1 година

Всички неразбории ги създава мутрата от Банкя и авиатора натовец

79

Сата НАТО

преди 1 година

Ще се изненадате колко пропутинска *** с униформи се изявяват у Фейса.

78

ПЕШО7

преди 1 година

Методиев, защо в разправиите между ниновисти и радевисти обвиняваш Борисов??? Вашето е обсебия, Радев и Нинова от първите им дни като президент и пидер на БСП само за Борисов говорят... Борисов от година и половина не е премиер, нито депутат, ама според Нинова, Радев и радевите харвардчета все Борисов им пречи, и все той е виновен: за инфлацията, за 5-то увеличение на цените, за разделението на българите. За некадърността и болните им амбиции кой е виновен? Пак ли Борисов???

77

Сата НАТО

преди 1 година

ДЕМОРАЛИЗИРАНА АРМИЯ,БЕЗ НАЦ.ИДЕАЛ И ВОЕННА ДОКТРИНА С ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ ОТ СЕЛЯ-Н-ДУРИ ----///----- Идеална безпринципна маса, която да насочиш срещу народа. Просто така, защото нищо по-умно не ти идва в главата. (Радевата глава).

76

gosh

преди 1 година

До 123. Абе отворко, да взема да и изпратя снимка, а?

75

SS

преди 1 година

В БГ военните самостоятелно да направят преврат ( без чужда помощ) НЕ МОГАТ !!!! ЗА ТОВА СЕ ИСКА АКЪЛ И СМЕЛОСТ ! ТЕ НЯМАТ НИТО ЕДНОТО НИТО ДРУГОТО ! ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ЗА БГ АРМИЯТА Е СЛЕДНОТО : ДЕМОРАЛИЗИРАНА АРМИЯ,БЕЗ НАЦ.ИДЕАЛ И ВОЕННА ДОКТРИНА С ОФИЦЕРСКИ СЪСТАВ ОТ СЕЛЯ-Н-ДУРИ

74

Сата НАТО

преди 1 година

който е президент ще изпълни понятието "Самодържец", защото няма орган, институция и конституция, която да го санкционира за каквото и да е. -----///------ Такива кухи "самодържци" накрая свършват доста трагично.

73

Сата НАТО

преди 1 година

" ВОЕНЕН ПРЕВРАТ" НИЕ НЯМАМЕ ВОЕННИ ОТДАВНА А САМО ЧИНОВНИЦИ С ПАГОНИ.. ----///----- Имаме точно колкото да направят преврат.

72

Сата НАТО

преди 1 година

Абсолютно прав е, и аз така виждам нещата и съм го писал още от преди да падне коалицията. Радев, Борисов, Янев, Гешев - всичките са комунистически шапкари, които чакаха Путин да прегази Украйна и да му отворят вратите на крепостта. Сега изпълняват план Б - бавен преврат.

71

Анонимен

преди 1 година

Тоя сега ли се събуди. Че то 33 години само това се прави. Малии кви сеяндури Умни е имало.

70

Анонимен

преди 1 година

Нима някой друг е виновен за проядената отвътре, губеща и попадаща БСП?