Снимка: БГНЕС
fallback

"Трябва да се провери защо "Булгаргаз" не си е изпълнило задълженията. Трябвало е да резервира слотове, да резервира газ. Чухме, че правителството на Кирил Петков е платило на наета адвокатска кантора колосална сума, за да води преговорите с "Газпром". И това трябва да се провери", каза Теменужка Петкова от ГЕРБ пред БНТ.

По време на управлението на ГЕРБ сме създали всички необходими предпоставки за изграждането на газова връзка с Гърция.

Но кабинетът "Петков" направи много странна трактовка на понятието девирсификация на природен газ, каза Петкова.           

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Анонимен

преди 1 година

На теб не ти ли писна да обикаляш и да лъжеш! Извади пътната карта , като сте толкова чисти ! Но явно има нещо , което не е както трябва и за това я скрихте! А помниш ли как искаше да пробуташ селската си приятелка , която уж щеше да купува електрокомпания ! Ама БСП ви развали плановете!

69

Когато цъфнат

преди 1 година

Теменужките и работите станат зле.......се разбира кой какви ги е вършил,или невършил в "услуга на народа".Не знам какво е чула Теменужка,но Ние пък чухме,че има тайни клаузи в онзи договор с Газпром,чиято пътна карта,така и не се намери в "Теменужкиното" министерство при управлението на ГербКакто и не знаем какви "предпоставки" е изградило правителството на ГЕРБ,че за 12 години така и не успя да дивесифицира газовите доставки на България....Но ще научим!Обещаваме!

68

Анонимен

преди 1 година

Не е от значение от коя партия си, има един факт, който е закачил от съветското образование си личи разликата в мисленето ,колкото и да крадат , знаят и как да балансират и замазват и всичко да върви що-годе, а новите като зарков и онзи от австрия примерно дето сега сложиха, гледайте, пп е цялото поколение след 90 , сега започва кефа за турците, българите сами ще си продават земята за да са в крак със западните стандарти, англия обяви банкрупт по медиите, стагфлация ит.н. цлото западно образова

fallback