Снимка: БГНЕС
fallback

Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз" Людмил Йоцов по време на заседание на Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщи БНР.

Oще по темата

По време на заседанието стана ясно още, че проблеми с доставките на газ през следващите месеци не се очакват. За цените обаче прогнози не могат да се правят.

Днес регулаторът разгледа предложението на обществения доставчик за поскъпване на природния газ през август до 298 лв. за мегават час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Анонимен

преди 1 година

"А не може да си мислите така, знаете, че указът на президента Путин за тях е повече от категорично правило, така че по принцип, нека да завърша г-н Йоцов, по принцип още след 1 април, защото указът излезе след 31 март, и на първи април получихте първото писмо от "Газпром експорт", те ви предупредиха, вие не сте вярвали, но вие като ръководител на голямата газова компания на България, е трябвало да се задействате не само с питане към МС", каза Иван Иванов.

59

егати калинката

преди 1 година

Общественият доставчик "Булгаргаз" се оказал неподготвен за разрива в отношенията с "Газпром" и беше разкритикуван от председателят на КЕВР Иван Иванов, че не е взел мерки навреме. "Ами не, в интерес на истината си мислехме, че това е шега", каза Людмил Йоцов.

58

Щирлиц

преди 1 година

А утрените тук са тихи

fallback