60

Анонимен

преди 1 година

"А не може да си мислите така, знаете, че указът на президента Путин за тях е повече от категорично правило, така че по принцип, нека да завърша г-н Йоцов, по принцип още след 1 април, защото указът излезе след 31 март, и на първи април получихте първото писмо от "Газпром експорт", те ви предупредиха, вие не сте вярвали, но вие като ръководител на голямата газова компания на България, е трябвало да се задействате не само с питане към МС", каза Иван Иванов.

59

егати калинката

преди 1 година

Общественият доставчик "Булгаргаз" се оказал неподготвен за разрива в отношенията с "Газпром" и беше разкритикуван от председателят на КЕВР Иван Иванов, че не е взел мерки навреме. "Ами не, в интерес на истината си мислехме, че това е шега", каза Людмил Йоцов.

58

Щирлиц

преди 1 година

А утрените тук са тихи

57

Анонимен

преди 1 година

Газовата връзка с Гърция е възможно да не заработи и през октомври, каза изпълнителният директор на "Булгаргаз"... - ___ - Както им наредиха от към кремл, блъскат токовете и викат "слушаюсь"!

56

sdf

преди 1 година

да, като се върне статуквото и всичко почва да става сложно невъзможно...................

55

Анонимен

преди 1 година

булгаргаз газпром вечна дружба да го духат българите

54

Анонимен

преди 1 година

Е, термина е 'саботаж'

53

нн

преди 1 година

За всичко има технологично време. Октомври, Октомври, какво ни бърка. Ако си бяхме на мястото, до края на годината имахме газ от Газпром, а сега дупе да ни е яко, хем няма газ, хем ще ни обуят с едни неустойки, дето ще ни се завие свят. Едни подредени работи, К.Петков с ината си и невежеството си им разказа играта, само и само да угоди на американците.

52

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми 40 години да живея в държава в която нищо не може да се случи защото всичко значимо се контролира от Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 44-"Ти знаеш ли кога Кирето стана министър председател, та на него му приписваш вината за забавянето?"Според теб нищо не е зависело от Кирил? Защо газът поскъпна още м.май 2021?Не може никой да скрие,че Кирил и Асен още тогава започнаха да работят срещу Газпром ! ТЕ ДВАМАТА НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ!НЕЗАБАВНО ДА ИМ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАНИЕТО ТЕЗИ ЛЪЖЛИВИ КРАДЦИ!!!!

50

БАНко

преди 1 година

АМЕРИКАНЦИТЕ НА КИРЧО МОГАТ , ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ , ДА НИ ДОСТАВЯТ ГАЗ СЛЕД 2027 - КАЗА ШЕФА НА БУЛГАРГАЗ !!!

49

кво стаа

преди 1 година

как бе , нали връзката е готова , киро крано отвърте ?

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 "нам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година." Ааах тарикатчеее :))) Аз не те питах откога е министър, а откога е министър председател :)))) КАто министър не можеше да влияе на скоростта на строежа. За тва питай другарите Янев и Радев.

47

Анонимен

преди 1 година

Ама естествено, че няма да заработи. Те НЕ ИСКАТ да заработи. Роби на газпром завинаги!Маските на всички им паднаха. Виждаме кой мисли за България.

46

Въпросът

преди 1 година

е дали изобщо ще заработи!

45

Анонимен

преди 1 година

Знам , да .... Кирчо е министър от май 2021 година. Срокът тогава беше януари 2022 да бъде пуснат и освен това се казваше, че в договора има клауза , че всеки ден забавяне носи глоба. Никой не търси 29 милиона от изпълнителя... Защо ли

44

бабушка вангеловая

преди 1 година

во лето господне две иляди двасетиот и две Бугарията ке се върне у росийская сфера влиянии бугодарение на первиот льотчик республики - румениот радефф!

43

Едно време

преди 1 година

Политическите комисари са били незабавно разстрелвани

42

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да върнем смъртното наказание и да обесим всички, които нарочно спират независимостта на България.

41

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ще положите честни комyнистически усилия, връзката... да не проработи. Сударя ще бъде много ядосан, така че, ще шумкарствате и ще пречите до последно - като за последно. Защото знаем - един е Путин и Газпром е неговия пророк!