fallback

Общ преглед
Мая Манолова и активисти от нейната формация донесоха студени радиатори пред сградата на Комисията за енергийно и водно регулиране. Акцията й е свързана с очакваното увеличение на цената на газа, което ще доведе и до скок на битовите сметки.

На открито заседание на КЕВР се обсъжда цената на природния газ, като предложението на "Булгаргаз" е тя да се увеличи с близо 60%. Най-вероятно тя ще бъде потвърдена и от КЕВР на закрито заседание в петък.

Преди заседанието символично от сдружението "Изправи се. БГ" внесоха студени радиатри в Комисията. Акцията е в знак на протест срещу новото увеличение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Deutsch

преди 1 година

Пак платиха на тази полтическа пр0ститyтка да раз"духва" нови проекти.Черепа отвори отново бардака....

42

Ясен Желязков

преди 1 година

Точно се чудех защо Маичка не протестира и ето - протест. Браво, сега чакаме пак да се оправи положението. Предния път беше ясно заявено - махне ли се бате Бойко, всичко ще се оправи. Оправията я видяхме. Сега не знам какъв е лозунга. Вероятно - "искаме цяла България да спонсорира София" Ако някой знае идеята на протеста, да ме светне.

41

Анонимен

преди 1 година

От 23 г. съм без радиатори, без технология от 19 век. Все пак сме в 21 век и е крайно време всички да го разберат и да ликвидираме технологичното недоразумение Топлофикция, превърнато от партийни крадци в кинтосмукачка за милиони, за много милиони.

fallback