Снимка: БГНЕС
fallback

Сроковете за приключване на строежа на междусистемната газова връзка между България и Гърция ще обсъди с участници в изграждането и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков, съобщи БНР.

Oще по темата

Донев коментира още, че правителството търси всички сигурни възможности за доставки на газ към България на достъпна цена.

Тази седмица се очаква да бъдат представени подробности по разработвания от министерствата на енергетиката и на финансите план за финансово оздравяване на дружеството "Булгаргаз".

Премиерът Гълъб Донев вече увери, че се прави възможното интерконекторът да е готов скоро, за да се гарантират доставките на газ от Азербайджан.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Саботьори

преди 1 година

Когато построихте за 1 година Турски поток с 3 пъти по-голямо трасе, нямаше възражения от никого за нищо, нали ? А, сега, това било, онова било...При положение, че тръбата е пълна с газ, възложителят щял да се опита да направи всичко възможно ???

10

Кой

преди 1 година

каквото и да казва, каквито и да били предизборни стойки хватки и чалъми, истината е една - не се ли купува директно от Газпром ще плащаме в пъти по-скъпо на посредници! Елементарно е. Но щом Кирчо се писа по-умен от германци, италианци, гърци и турци, и щом има балъци да му се връзват ще си теглим последиците.

9

Зозо

преди 1 година

Тези ако мислят пак да ни вържат с психопата путин, ще има бой с тояги...

fallback