11

Саботьори

преди 1 година

Когато построихте за 1 година Турски поток с 3 пъти по-голямо трасе, нямаше възражения от никого за нищо, нали ? А, сега, това било, онова било...При положение, че тръбата е пълна с газ, възложителят щял да се опита да направи всичко възможно ???

10

Кой

преди 1 година

каквото и да казва, каквито и да били предизборни стойки хватки и чалъми, истината е една - не се ли купува директно от Газпром ще плащаме в пъти по-скъпо на посредници! Елементарно е. Но щом Кирчо се писа по-умен от германци, италианци, гърци и турци, и щом има балъци да му се връзват ще си теглим последиците.

9

Зозо

преди 1 година

Тези ако мислят пак да ни вържат с психопата путин, ще има бой с тояги...

8

Вьзмутен

преди 1 година

Жьлтопаветниците унищожиха страната - едни яйца станаха от - 2,20 на -4 лв заради далаверите им с газа горивата електроенергията

7

перко

преди 1 година

Ако беше Киро *** сега щеше да действа! Той цяла конституция наруши, та някакъва акт 16!

6

Нема как

преди 1 година

Да има акт 16 защото има проблем с пожарната безопасност. Колкото и да го откриват му трябва разрешение за ползване

5

от Азербайджан

преди 1 година

е тя не е ли завършена ?! щото нали кирчо един кран върте ,,,,

4

До1

преди 1 година

"Веднага Акт 16, престъпници! Протести, докато не бъде издаден!" Акт 16 за несвършената работа и празни обещания на "простото киро" няма как да бъде издаден! Колкото до протестите - с два файтонЯ ***, най много да ви опляскат хората... пък вие го "представете" като гей празник в центъра на европейска столица!

3

Анонимен

преди 1 година

Тази връзка реално беше построена от Бойко Борисов, а Петков и Подмяната сега си прописват чужди заслуги. Но дори и тка 9 месеца не могат да издадат Акт 16 и да пуснат обекта.

2

Бай Дрън

преди 1 година

Кирчо беше казал още пролетта, че връзката е готова. Защо ни лъжете, признайте, че в асяте газ тайно за собствени нужди, хаха. И тая връзка стана като чертежите и магистралите, дето поколения наред строят. Прадядовците на някои са почнали на магистралите, дядовците газовите връзки и бащите(засега) чертежите за Ф16. Прапра внуците на правнуците ни може да видят и газ и магистрали и самолети...само дето подозирам, че територията няма да се казва България.

1

Анонимен

преди 1 година

Веднага Акт 16, престъпници! Протести, докато не бъде издаден!