Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Общ преглед
Основен приоритет е да продължим борбата с купения и корпоративния вот, каза служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Борбата, свързана с пътната безопасност, е друг от приоритетите, като целта е да се разработи цялостна стратегия и комплекс от мерки, за да има резултати в кратки срокове и в дългосрочен план. Борбата с контрабандата и ДДС измамите, както и разпространението на наркотици ще бъдат другите акценти в работата на МВР.

Иван Демерджиев представи екипа си,  както и приоритетите в дейността на МВР в мандата на служебното правителство, по време на пресконференция в сградата на министерството.

В политическото ръководство на ведомството влизат заместник-министър Моника Димитрова-Бийчър, заместник-министър Емил Ганчев и заместник-министър Венцислав Катинов.

Ако не работим активно и добре с професионалното ръководство, няма как да се справим с проблемите. Не очаквайте масови чистки в МВР, ще има смяна на хора само когато се уверим, че има нужда, за да се постигнат нашите цели, каза служебният вътрешен министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар