Снимка: БГНЕС

БСП не се притеснява от натриване на носа. Нямаме повод да се притесняваме от това, което сме направили в министерствата, в които сме били, заяви в предаването "Здравей България" на Нова телевизия Христо Проданов, министър на туризма в правителството на Кирил Петков.

Той посочи, че най-важното в служебния кабинет е министрите в него да са добри професионалисти.

По думите му предстои да се види дали ще има опити за реваншизъм от страна на служебното правителство. Ние не се притесняваме от нищо, добави той.

Още по темата
"В политическата надпревара всеки води своята битка. Целта е да убедим, колкото може повече граждани, че БСП е полезна за управлението на България. Това, че президентът може да заема една или друга позиция, не смятам, че е правилно. Работата му е друга. На предишните избори той подкрепи "Продължаваме Промяната", а после се отрече от партията", каза Проданов.

Той посочи, че социалистите са за нормализиране на диалога с Русия. "Ние сме за възстановяване на отношенията с "Газпром", ние сме за диверсификацията на източниците. Но няма значение откъде се доставя газът, важното е той да е на ниска цена", добави още той.

Според него преговорите за съставяне на бъдещо правителство трябва да са на базата на политики.

За нас е изключително важно да бъде изчистен корумпираният модел, защото той краде и от леви, и от десни, заяви още Христо Проданов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase