Снимка: БГНЕС
fallback

"47-ото Народно събрание показа как може да работи един парламент от любители, които в огромната си част нямат необходимата подготовка и квалификация за тази сложна дейност".

Мнение даде пред БНР Татяна Дончева, лидер на "Движение 21", бивш депутат.

Според нея до това се е стигнало, защото "българският гражданин в желанието си да отрече всичко, което е виждал до момента и да го обвини за всичките си проблеми, търси нещо ново".

Дончева изказа хипотеза, че ПП ги чака това, което се случи с ИТН от появата им в политиката досега:

"За да наваксаш много бързо това, което не можеш, не знаеш и нямаш, трябва първо да си обхванат от убеждението, че си талантлив човек, но трябва много да наваксаш, а това става с цената на много труд и усилия.

Oще по темата
Не виждам в ПП разбиране, че трябва да наваксват много, напротив - там има убеждение, че светът започва от тях и всякакви хора от преди тях само им навяват безрадостни мисли и е по-добре да се отстранят, за да не им пречат", коментира Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Габровски Чеп

преди 1 година

А к'во стана с Движение 21?

36

митев

преди 1 година

БСП също

35

Анализатор

преди 1 година

Да Слави ,и шкембе и Воленци и карадаири,и Гербовите марки и възрожденци ги командват и спонсорират от посолството,Да ама там нещо на север икономиката катастрофира и помощите ще секнат много.и какво става.ПП и даже БСП вече нямат спонсори от там и ще чакат на народния вот ,а политиката която направиха тези 8мес бе патриотична срещу държавната мафия и за народа,Махнаха ги защото изгониха Фирмата кърлеж от границата и70 дипломати спонсори на партиите ни

fallback