Снимка: БГНЕС
fallback

Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме” трябва да се случи в името на това да се пребори статуквото.

Oще по темата
Това каза в студиото на Нова адвокат Николай Хаджигенов.

“Дали е възможно да стане е рано да се каже, дали трябва да се направи обаче, е задължително. Работим по това от 2 години. Врагът е статуквото и ние трябва да се преборим с него. За да се преборим с него - имаме нужда от мнозинство, а то може  да се сформира само по този начин”, каза той.

Бившият депутат коментира думите на президента Румен Радев при връщането на третия проучвателен мандат неизпълнен. “Радев води странна политика, която се лъкатуши много сериозно. Той се опитва да ръководи, да мести фигурите - наша работа е да не му позволим, защото това не демокрация”, каза Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Мъдреца

преди 1 година

По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Кой и кога ще ни отърве от тях.Особено от алчната и ненаситна олигархия, която е свързана с руските служби и техния бизнес. Бсп защитаваше и защитава изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.

83

Мъдреца

преди 1 година

По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Бсп защитаваше изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.

82

Антонии

преди 1 година

Срам и позор за всяка партия която управлява и ще управлява с най старата и кагабейска партия Бсп, Дс. Която е в дъното на случващото се мръсотия в България. Президента Радев Решетников и неговия токсичен екип се държи като руска къртица, а не като достоен български президент.

fallback