84

Мъдреца

преди 1 година

По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Кой и кога ще ни отърве от тях.Особено от алчната и ненаситна олигархия, която е свързана с руските служби и техния бизнес. Бсп защитаваше и защитава изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.

83

Мъдреца

преди 1 година

По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Бсп защитаваше изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.

82

Антонии

преди 1 година

Срам и позор за всяка партия която управлява и ще управлява с най старата и кагабейска партия Бсп, Дс. Която е в дъното на случващото се мръсотия в България. Президента Радев Решетников и неговия токсичен екип се държи като руска къртица, а не като достоен български президент.

81

Робин

преди 1 година

Ами адвокат че е! Само за кинти си мисли.

80

мдаа

преди 1 година

Кои изплуваха, бе байно? Или ти домъчня за банкянския тиквок и пеевски? Я кажи сега, Пеевски за главен прокурор ли го тъкмите, след нищоправещия Гешок? Наредили сте се на софрата със зинали уста и отворени чекмеджета!

79

Венелин

преди 1 година

Хаджигенов го мислех за свестен, ама и той гледа само как да прибере повече кинти...

78

Майната ви....

преди 1 година

До Анонимен 78 Аз между Хаджигенов и Радев избирам Борисов.

77

Я па ти..

преди 1 година

Усети ли се *** ?Нали заради Радев се търкаляхте по жълтите павета.

76

Габи

преди 1 година

Тази коалиция се стреми само и единствено за раширяване и узаконяване на корупцията. След много врякане по площадите взеха власта и съсипаха държавата, потъпкаха всички права на хората. Глад, мизерия и връщане на мутренските времена. Това е наследството от подмяната, наведи се, отиваме си и дано не се върнат.

75

Народна

преди 1 година

Нагъл безочлив е Хаджигенов Кой си ти и какво можеш да направиш за народа Алчност и борба за власт

74

Гост

преди 1 година

Никой вече не ти вярва - и ти излезе лъжец!

73

Dinosaurus

преди 1 година

А добрутро, Хаджи, като се търкаляхте по паветата под благосклонния поглед и вдигнатия юмрук на Чорапа, тогава беше правилно и му позволихте да съсипе партиите, дрмокрацията и парламентаризма "за да ръководи" еднолично, сега нямало да позволявате, ама вече сте вън от играта, барабар с ПП, които се оказаха "непослушни".Следващия аут е самия Чорап, щото се самозабрави, а Централния го чака

72

Анонимен

преди 1 година

Айде пак изплуваха тия.

71

Анонимен

преди 1 година

На такива като теб не трябва да се позволява да влизат във властта и да управляват. Радев може и да не е стока, но на твоя фон е за предпочитане. Колкото по-некомпетентни, толкова по-грлъмогласни, че си позволяват и акъл да ръсят. Радев е президент, избран, не съм гласувал за него, но това е, така е решил народът. Хаджигенчо обаче никога няма да има толкова гласове, така че да си седи в канторката и да си гледа работата.

70

Анонимен

преди 1 година

И аз не съм фен на Радев, но ако трябва да избирам между Хаджигенов и Радев бих избрал Президента. Започнаха да излизат плъховете от канала.

69

Анонимен

преди 1 година

не съм фен на Президента, но ако той е спомогнал ПП/Продължаваме Падението/ да отидат в историята като най-некадърното управление, то аз АДМИРИРАМ Президента !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

68

Анонимен

преди 1 година

По-скоро е на американското посолство

67

Анонимен

преди 1 година

Ето един човек, готов да се жертва и да стане министър. Слуги ми трябват на народа, слуги!

66

Анонимен

преди 1 година

Всички изпадащи от влакчето искат да се прикачат към ПП.

65

Анонимен

преди 1 година

Нямаше ли някакъв филм от времето на социализма за някакъв Господин Никой?