Снимка: БГНЕС
fallback

"Без ГЕРБ няма как тази политическа криза да бъде решена".

Oще по темата
Това отбеляза в интервю за БНР Тома Биков от ГЕРБ.

"Като цяло линията ни на поведение беше на една активна опозиция и ако управляващото мнозинство беше конструирано по един грамотен начин и правителството действаше по правилата на политиката, щяхме да имаме един парламент със силна опозиция, но и с едно силно управление, което би било добре за страната" - допълни още депутатът от ГЕРБ.

"Не зная дали успешната формула в 48-то Народно събрание ще е точно коалиционната формула. Мисля, че трябва да оставим отворени всички варианти.  Може би най-големият дефект на това управление беше, че то така и не успя да изработи някакъв ефективен механизъм за взимане на решения. Ако ГЕРБ участваше в управлението, категорично щеше да е далеч по-грамотно.  Има възможности за програмно правителство, за правителство на националното съгласие. Ако ГЕРБ е първа политическа сила, ще водим разговори за правителство. Имаме готовност", допълни Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 1 година

*** се издъниха яко...ФАКТ!..

34

ФАКТ Е....

преди 1 година

БЕЗ ГЕРБ--НЯМА РЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ И КРИЗАТА!

33

Ангелина

преди 1 година

Биков ,този път без да искаш и ти си прав!Политическата криза ще се реши ,когато Вашата еднолична групировка напусне НС!

fallback