Снимка: БГНЕС

Изявлението на Корнелия Нинова, че ще върне мандата на 15 август за нас е крайно неуместно и обезпокоително. Първо за нас това е директно погазване на духа на българската Конституция, която определя, че третият мандат се дава, за да бъдат водени преговори за съставяне на правителство, а не да бъде решаван въпроса с КЕВР или някоя друга институция.

Още по темата
Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков, предаде репортер на БГНЕС.

Биков уточни, че третият мандат не се дава, за да може в последния момент да се правят назначения и съмнителни сделки. Той добави, че те няма да направят правителство, а симулират преговори.

"Ако те ще правят правителство, щяха да го направят", подчерта Биков. Той призова Нинова да върне мандата и президентът да насрочи нови избори.

Коментари Напиши коментар

22

Илиев

преди 5 месеца

А бе очилат хамелеон,стига си се подмазвал на Боко.Да не смениш тротоара след време,като герб отиде в небитието.Не си за дълъг път,но пейката за резервните клакьори на герб оредя,затова ще останеш още малко там.Номер- 20,ти нямаш семейство,не лъжи като дърт гербаджия.

21

Анонимен

преди 6 месеца

всеки ден мотане на Корнела идват парички

20

Анонимен

преди 6 месеца

биков абе кои са ти родителите какво да работили та са изтърсили такова вряскало ? и нали ти там щеше да таковаш нещо буци на времето а то взе че буци те такова тебе ! и поздрави майка си .