Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Проблемът е вътрешно коалиционен. Това беше една разбита коалиция още от самото начало. Единственото обединяващо в нея беше омразата към ГЕРБ-СДС. Невъзможността да се решат проблемите и създаването на серия кризи доведе до края на коалицията. "Има такъв народ" разбраха, че ако останат в коалицията, ще се загубят политически и решиха да се спасят в последния момент", заяви депутатът от ГЕРБ Петър Николов за "България сутрин".
Oще по темата


По думите му те като опозиционна формация са гласували против това, което предлагат управляващите.

"Ролята на опозицията е да бъде коректив и да показва грешките на управлението. Ние от месеци сме водеща политическа сила. Посланието е да въведем ред в хаоса. Да престане съсипването на живота на българина и да върнем политическата стабилност", допълни депутатът.

Неговото мнение е, че управлението се прави на базата на принципи.

"Големият проблем на тази власт беше, че тя беше направена абсолютно безпринципно. Управление, което пада на 6 месеца, получава слаб 2", заяви Петър Николов пред Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 "На последните избори ГЕРБ-СДС имат..." __ НАЙ-СЕТНЕ ЕДИН РАЗУМЕН КОМЕНТАТОР. БРАВО! ПРОСТА ДИАЛЕКТИКА НА МАТЕМАТИКАТА, НА КОЯТО ШАЙКАДЖИИТЕ ОТ ГЕРБ И КОМПАНИЯ РАЗЧИТАТ - ДА НАМАЛЯТ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ИЗБИРАТЕЛНАТА АКТИВНОСТ ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ. НО ЗА ДА ПРАВЯТ ТАКИВА РАЗЧЕТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА УМЕЯТ ДА ИНТЕГРИРАТ ПРИ ПРОМЕНЛИВИ ГРАНИЦИ,А ТЕ СА ДРУГА ДИАЛЕКТИКА. ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО И ЩЕ СЕ ИЗДУ-ХАТ.

43

Анонимен

преди 1 година

СЕГА МИ СТАНА ЯСНО ДЕ СА ОТИШЛИ 50-ТЕ МИЛИОНА ИЗТЕГЛЕНИ ОТ БАНКИТЕ ОТ РИТКОТОПКОВЕЦЪТ СЪДИЯ С ЧУВАЛИ - ЗА КУПУВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ НА ИТН ПРИ УЧИНДОЛСКИЯТ ШАМАН!!!

42

Анонимен

преди 1 година

Абе май с ИТН се обичайте.

fallback