Снимка: БГНЕС

"За правова държава не може да се говори. Не се спазва правилник или закон. Провежда се обсъждане за нещо, което преди седмици е било прието.Коя програма да мине? Госпожа Нинова два пъти си дава оставка за неуспешно представяне на избори.

Още по темата
Възможно ли е два пъти да хвърлят оставка в своята партия, а после да управляваш, попита председателят на ГЕРБ  Бойко Борисов.

Кое е чудното? Партия, която се провали на изборите, БСП, ще реди държавата. За какво са тези избори тогава и за какво е тази демокрация?

Аз се шегувам с тях. Само смехът може да ни спаси. За година и половина не се прави нищо по пътищата. Кирил Петков казва, че не иска Радев, който го създаде, да се разплаща".
 
"За шест месеца сринаха всичко. Няма желаещи да управляват. Вече решение няма. Дълговете са на тавана. На служебното правителство ще му трябват поне пет милиарда до края на годината.

Заради пари и корупция се сринаха. Аз не искам да коментирам други групи. Слави Трифонов до там ги иронизира, че предложи да отидат да го арестуват. Година и половина какво чухте за справяне с корупцията? Точно обратното.

От 80 лева за ток при Борисов, сега 1400. Днес парламентът отново посрами всички. Партията на промяната не допусна да влезе в зала тавана за цената на горивата. Пълно нарушение на закони и ред.

Говоря ви с факти. Вие няма да питате Киро за парапета. Това, което ние направихме, е последното на което може да се разчита. Русенци толкова много настояваха да се пусне магистралния път.

Мисля, че българите видяха за какво става дума. Всички ще разберат какво правят за горивата. Същото е с тока.

Ще работим, с който класират хората. С БСП не можем и с ДПС сме казали, че няма да управляваме. Стига някой да обича държавата, да покаже, че може, ще работим.

Всички енергийни доставки са през Турция. ГЕРБ трябва да е първа политическа сила, за да застане здраво и да върнем малко толерантността. Трябва да обединим народа.

Мога да работя с всеки, който спазва девиза на Народното събрание. Знам, че дългът е огромен, поскъпването и лъжите.

Вече и свобода на медиите няма. Един лидер на партия, който е голям демократ каза нещо да се махне от Дарик. Ще видите, че медиите се финансират от държавни структури.

Мисля, че шамарите, които народа им удари и това, което сега започва да излиза тяхното облагодетелстване, служебните министри ще разкажат много неща. Хората ще си отговорят за много неща", добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase