Снимка: НОВА
fallback

Има вече сглобен служебен кабинет, Радев вече е разпратил "повиквателните". Ще видим познати лица от предните кабинети, президентът вече има опит, но и той се умори. Вероятно е да се помисли за затопляне на отношенията с "Газпром".

Oще по темата
Това коментира за Нова Нюз журналистът Илия Вълков.

Той отбеляза, че всяка една партия е поставяла изискванията си. "Рашков стана непреодолим фактор, исканията на ИТН Асен Василев да не е премиер обиди ПП. Нинова и ДБ говореха, че трябва да има правителство, за да се спаси бизнеса и икономиката", смята Вълков.

От своя страна Калина Влайкова посочи, че правителството беше свалено и опитът да бъде възстановено с първия мандат удари на камък. "Всичко трябваше да спре тогава, да не се продължава с измъченото преговаряне", подчерта тя. И допълни, че прогнозите сочат, че ще имаме все по-бързооборотна политика - къс живот на парламента и трудно сформиране на коалиции.

Според нея най-вероятно след снощната коалиционна среща не е имало какво да се съобщи. "Да се надяват, че депутати от ИТН ще променят мнението си, само ще удължи тази обречена ситуация", посочи Влайкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Златен скункс

преди 1 година

Извинявайте,не исках да прозвучи като мисирченченченца.

3

Златен скункс

преди 1 година

Аз снощи си пих ракията с Румен и той нищо не знаеше а днес вече му наредиха и кабинета.Тук вече заобления ме кефи-гулу..гуми

2

Alibaba

преди 1 година

Има полусглобен. Някои части се бавят. Съплай чейна си е проблемът от ковида насам.

fallback