Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Общ преглед

И в днешния ден заседанието в парламента не премина без инциденти. Депутатът от ГЕРБ Маноил Манев атакува колегата си Георги Свиленски от БСП. Искрата тръгна по време на приемане процедурните правила за условията и реда за предлагане на кандидати и избор на председател на Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество.

Манев бе репликиран от място от Свиленски, което едва не доведе до ръкопашен бой. Все пак след намесата на други депутати конфликтът бе уталожен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

71

Анонимен

преди 1 година

Тва прасе 🐷 ако го набарам лично ще му спукам сланините ...

70

Кинг фу панда

преди 1 година

Тоя *** Манафил Манев не се прави на бабаит за пръв път,ако не е в парламента досега да са му нацепили кухата кратуна.Тоя теляк е изгонен 2 пъти от полицията за корупция.Прякора му е ......кухия !

69

обективен

преди 1 година

Глуповатия милиционер Манофил Манов се репчи от първия ден, като се опитва да подражава на дебелата банкянска Тиква.Същото прави и сбръчкания габровски даскал Томислав Плюнчев.Изобщо от шайката ГЕП половината се мутреят , а най-смешни са сговняса.ните чичаци: Ант.Тодоров ,Любен Фъфлеш-син и Лъчко Мозъъчето.Жалка и смешна картинка са цялата банда от крадци ГЕП.

fallback