71

Анонимен

преди 1 година

Тва прасе 🐷 ако го набарам лично ще му спукам сланините ...

70

Кинг фу панда

преди 1 година

Тоя *** Манафил Манев не се прави на бабаит за пръв път,ако не е в парламента досега да са му нацепили кухата кратуна.Тоя теляк е изгонен 2 пъти от полицията за корупция.Прякора му е ......кухия !

69

обективен

преди 1 година

Глуповатия милиционер Манофил Манов се репчи от първия ден, като се опитва да подражава на дебелата банкянска Тиква.Същото прави и сбръчкания габровски даскал Томислав Плюнчев.Изобщо от шайката ГЕП половината се мутреят , а най-смешни са сговняса.ните чичаци: Ант.Тодоров ,Любен Фъфлеш-син и Лъчко Мозъъчето.Жалка и смешна картинка са цялата банда от крадци ГЕП.

68

Стефан

преди 1 година

Абсолютен *** е този Маноил Манев. Преди няколко месеца каза на Явор Божанов от БСП, че приличал на обслужващ персонал, а не на депутат. Божанов му каза, че може да каже кой прилича на Кунг-фу панда, но няма да го каже. След това Манев поиска да се разпечата стенограма с изказването на Божанов, че бил обиден, защото го нарекъл Кунг-фу панда. Ето с такива глупости ГЕРБ губят времето на парламента, депутатите и народа. Безсрамници!

67

Анонимен

преди 1 година

Винаги ще са от страни

66

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са се наострили за власт и си мислят, че като има нови избори ще се върнат в управлението и пак ще рекетират безнаказано всички. Еххх, мечти Бойкови...Така и не се научиха, че не искаме конкретна партия. Искаме разбирателство, за да вървим напред. А всичките тези самозабравили се хорица мислят само за собствения си търбух...

65

Анонимен

преди 1 година

Хора с претенции без покритие

64

Анонимен

преди 1 година

Преди избори все прави такива панорами. Но тоя път ще е зад борда на парламента.

63

Анонимен

преди 1 година

Няма ли винкел....винкела и по шарото.....

62

Анонимен

преди 1 година

Браво, браво, това са все престъпници, трябва да ядат бой и извън сградата. Още първия месец пролича, че това са предатели и измамници, а другите се ослушваха и не им искаха оставка. В момента какво правят -- протакат и губят времето на нацията. Какво правителство ще съставят същите престъпници, които бяха в падналото правителство?

61

Щирлиц

преди 1 година

Един комуня.га нападнал свой събрат,голяма работа,нека се млатят.

60

Анонимен

преди 1 година

Спрете се хора, стига този цирк, депутати сте уж. Каквито едните такива и другите. БСП иска Б. Рашков за шеп на КП КОМПИ. Този човек е на 70г., пенсионер, преподавател, човек с пари, и много имоти. Не направи никакви промени в МВР, ако стане шеф на КОМПИ пак ще е същото, и 5 годинки на тлъста заплата.Това место е за честен човек, без пристратсия партийни.

59

Бочко

преди 1 година

Бочко няма да се връща на бял джип във властта.

58

Анонимен

преди 1 година

Какво можеш да очакваш от един бивш старшина от МВР освен просташки думи и приказки? Не мога да разбера тези от старозагорско толкова ли нямаха културни и счувство за собствено приличие и достойнство хора, та опряха до (Е)МанОил ? Та дори в първото му име име две грешки: би трябвало да се казва Емануил ама го кръстили МанОил. Понеже словесният му запас е малък, след второто-третото изречение се хвърля на бой. ГЕРБаджия,какво да го правиш!

57

Ludoto Lenche

преди 1 година

...Manev si e agent -provokator !!! Tolkova za nego !!! Toi mnogo triabva da vnimava s darveneto ,che kogato na naroda mu prichernee....togava da vidi kakvo e boi !!! Cialata mu pasmina pasmina ne moje go spasi !!! Drugite da ne se radvat !!! Te sa absoliutno sashtite !!! Vsichki izlizat ot edno i sashto kotilo !!! Krieha se do sega ,no skled "zakuskata" ....vsichki lasnaha !!!

56

Кавръка

преди 1 година

Мануил Манев се слави и със това,че не само бие.Така че се пазете от него.

55

Анонимен

преди 1 година

Толкова простo човече може да има само в ГЕРБ

54

Е ми...

преди 1 година

Бойко такива си ги е възпитал.

53

баба мара

преди 1 година

избори до дупка докато случим на хора това което сега е в нс не става за нищо

52

Анонимен

преди 1 година

Като се бият в затвора за по 1 година.