Снимка: БГНЕС
fallback

Владислав Панев от "Демократична България" заяви в "Още от деня", че

Не виждам нищо скандално в изтеклия запис от заседанието на парламентарната група на "Демократична България", заяви Владислав Панев от "Демократична България" пред БНТ.

Според него камерата е оставена нарочно да работи, а случилото се е предварително организирано от опозицията в лицето на ГЕРБ. Той допълни, че администрацията на парламента е назначена по времето на управлението на ГЕРБ."Щом Десислава Атанасова пуска фейсбук статуси по време на заседанието на групата, тоест тя веднага знае за какво става въпрос, вие как мислите?

Oще по темата
И то само защото ГЕРБ си мислят, че разговорите ни протичат както в тяхната парламентарна група - с пошъл тон. Нарочно е оставена камерата да работи. Търсена е провокация и нещо, за което да се говори през следващите дни, но според мен схемата им не работи, защото няма нищо скандално в това.

Владислав Панев заяви, че не вижда нищо скандално в изтеклия запис. По думите му изтеклите разговори доказват, че от "Демократична България", и в частност Христо Иванов, гледат да играят ролята на партия, която се опитва да събере 121 депутати за мнозинство.

По повод обвиненията на Слави Трифонов Панев заяви, че не са наричали "Има такъв народ" мафия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Анонимен

преди 1 година

Значи, ГЕРБ е приказвал на микрофона на събранието? Че как са взели думата на чужда сбирка?

87

Анонимен

преди 1 година

Подозирам че, зад микрофона е Христо Иванов!

86

Анонимен

преди 1 година

Тези започват бавно и малко по малко да осъзнават, че вече са си стегнали багажа за село.

fallback