fallback

"Предстои да бъде направена равносметка от консултациите, преди няколко часа приключиха последните разговори с групата на независимите депутатите. Ние действаме институционално.
Oще по темата
Предстои да чуем техните предложения и утре до края на деня ще имаме завършен документ, който ще включва всички допълнителни предложения, които бяха направени от "Има такъв народ", независимите народни представители", каза депутатът от БСП Атанас Зафиров в студиото на Bulgaria ON AIR.

Той отбеляза, че на пръв прочит никоя от партиите не е изтъкнала непреодолими условия.

"Приоритет на "Продължаваме промяната" продължава да е борбата с корупцията, ние напълно ги подкрепяме за това. Безспорно антикорупционният закон и КПКОНПИ е един от фундаментите на тази битка с корупцията. Но най-острият дефицит би било времето и заради това не би трябвало да се поставят условия, които не кореспондират с времевата рамка. Бързането не води до добри резултати, показателно е действието с КЕВР", подчерта депутатът.

По думите му БСП е запазила висока степен на диалогичност по време на управлението.

"Може би това беше и един от мотивите на президента ние да получим този мандат. Третият мандат е кризисен и той трябва да бъде колективно дело. Не би трябвало да очаквате само БСП да полага усилия в тази насока, тези усилия трябва да бъдат комплексни от всички страни. И политиците трябва да са наясно, че за да се стигне до трети мандат, някой не си е свършил добре работата", допълни Зафиров в ефира на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Алекс

преди 1 година

Още един от цирковата трупа получи шанс за изява.Ясно е,че правителство няма да има.Другарите използват възможността да си правят реклама.

11

Да, има шанс,

преди 1 година

но без вас, пр0дажници!

10

Augusto Pinochet

преди 1 година

"ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ПОД ЗЕМЯТА"

fallback