Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

Общ преглед

"Загрижен разговор, за това което предстои пред България през следващите месеци.

Oще по темата
Ангажирахме се да проведем разговори в настоящата четворна коалиция. Това ще стане ако получим мандата. Тези разговори ще са на основата на изготвената програма." Това обяви ръководителят на БСП Корнелия Нинова след разговорите с държавния глава Румен Радев.

"Загрижени сме, че трябва да осигурим държавата и да помогнем на семействата в предстоящите месеци. Основните въпроси са инфлацията, доходите, цените и  инфлацията. Партиите подготвихме програма със сериозни мерки за противодействие.

Не сме говорили за третия мандат. Ще разговаряме с всеки, който получи третия мандат. Трябва да преговаряме с останалите без ГЕРБ и ДПС", коментира Корнелия Нинова.

Тя смята, че ПП трябва да излъчат кандидат за премиер.

"Що се отнася до Кирил Петков, ние го призовахме да не бъде кандидат за премиер. Прави му чест, че отстъпи. Преговорите няма да са около имената, а около законите. В демократична държава, първата партия трябва да излъчи премиер. Смятаме, че ПП трябва да излъчи премиер. В мерките и актуализацията на бюджета се увеличиха средствата за хора в неравностойно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 1 година

Той Киро си свърши работата, за която го бяха назначили. Разката фамилията на България. Сега може спокойно да се оттегли!

41

ЦЕНОВО ИЗНАСИЛВАНЕ

преди 1 година

На народа. Докарахте ни до просешка тояга....прецакването продължава...

40

БСП КОМУНДЕ

преди 1 година

Нинова, как ще направиш правителство без БАЦО, Кирчо Слави и Доган.....КАК ???

fallback