Снимка: БГНЕС
fallback

Днес ще приемем Закона за домашното насилие, анонсира премиерът в оставка Кирил Петков в началото на правителственото заседание, предаде БГНЕС.

Oще по темата
Предстои да одобрим три важни меморандума за развитие на бизнеса и иновациите у нас, заяви Кирил Петков и поясни: Меморандум с Европейската инвестиционна банка, меморандум с Международната банка за възстановяване и развитие и меморандум с "Амазон уеб сървисис".

Имаме и приемането на важни изменения в Търговския закон. Това е мярка към Плана за възстановяване и развитие, допълни Петков и обясни, че ще бъдат премахнати пречки в производството по стабилизация, което цели да даде втори шанс на затруднените търговци да продължат своята дейност. Съществена новост е и въвеждане на производство по несъстоятелност и стабилизация на физическите лица, каза Петков.

Продължаваме с трансферите. БЕХ ще внесе вноска от 456 млн. към Фонда за енергийна сигурност, с което продължава нашето обещание към всички бизнеси, че цените на тока ще останат едни от най-ниските в Европа, заключи Петков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Албена Димитрова

преди 1 година

Здравейте, dnes.bg, новинта Ви не отговаря на истината, защото в дневния ред на НС днес няма точка за дебати и разглеждане на промени в Закона за защита от домашно насилие. Ето и линк към дневния ред на НС днес: https://parliament.bg/bg/video И, моля Ви, изписвайте коректно наименованията на законите, правилното изписване на закона е Закон за защита от домашно насилие!

9

Ку-Ку

преди 1 година

Ммм, доволно потриват ръце хирурзите, които ще "сменят" пола на децата на България. Щото все още не става само с хапчета.

8

цирк Балкански

преди 1 година

До Анонимен 9. Гледай по-ведро на нещата, все пак има доста време до петък - деня на Пунтамарите.

fallback