Снимка: БГНЕС
fallback

"Готови сме да вземем трети мандат и да направим правителство на базата на вече договорената краткосрочна програма, въз основа на която - предвид персоналните взаимоотношения - не можа да се състави кабинет с първия мандат".

Oще по темата
Това каза народният представител от БСП Таско Ерменков в ефира на Нова Нюз.

Ерменков посочи, че в краткосрочната програмата за управление на кабинета ”Василев” с ПП и ДБ са се разбрали по различни теми. В енергийния сектор – "да се започнат разговори с всички доставчици на газ, там не е записано с всички доставчици на газ без Газпром".  

"Ние се надяваме да има разум в колегите, ако президентът реши да ни даде този мандат, за да завършим онази работа, която започнахме", добави той.


По думите му е договорено още възобновяване на отношенията с Руската федерация.

„Всички тези теми са записани и ДБ се е подписала под тях”, уточни Ерменков.

Случай, че мандатът отиде в ДБ, той коментира така: „Аз се притеснявам, ако мандатът отиде в ДБ, да не вземат да се опитат на база национално отговорно поведение и "всички сте длъжни да се подчинявате", тези договорени неща да бъдат игнорирани”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Бкп(с) - на бунището

преди 1 година

при сдс,ДъПъСъ, Герпф, просто продажници и ПроДай Бг и др. изв?рги на Т.нар. "преход"!

28

Праведен

преди 1 година

До toti 26 - когато сте на власт, винаги ви верваме

27

НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ

преди 1 година

НСИ- КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2010Г/АПРИЛ 2021Г- ИНФЛАЦИЯ 18.3%, ИНФЛАЦИЯ ЗА 6 МЕСЕЦА ОТ ПП- 15.6%- ГЕРБ ЗА 10ГОДИНИ, А ПП ЗА 6 МЕСЕЦА. ПП СПАЗВАТ УКАЗАНИЯТА НА КРЕМЪЛ- БЪЛГАРИЯ С РАЗБИТА ИКОНОМИКА ЕС НЕ Я ПРИЕМА В ЕВРОЗОНАТА И ВЛИЗА В ЕВРАЗИЯ- НЕЩЕМ В ЕВРАЗИЯ.

fallback