Снимка: БГНЕС
fallback

Официална покана от ПП за среща с ИТН не е имало.

Oще по темата
Единственото, което е продължило, е бил натиск към отделни депутати с оферти.Това обяви народният представител от ИТН Станислав Балбанов пред Нова Нюз.

 „Към някои се насочват с предложения за бъдеща  перспективна кариера, обещават им се министерски постове. Ако се стигне до ситуация на избори, им се обещават водещи места в кандидатските листи. Към трети имаше заплахи. Ако върнем лентата назад с един наш народен представител, какво ви говорят думите „Ще ти изпратим хора в праламента, за да те отзоват като народен представител”?

„На когото и да връчи трети мандат президентът, било то на ИТН или на ДБ, или на колегите от БСП,  разбира се, че ще седнем на масата на преговорите, за да изградим ясна концепция и програма българското общество да е спокойно, за да приемем необходимото законодателство, такова, каквото е нужно за определен период от време да извадим страната от политическата кризамд". Това каза в предаването „Твоят ден” на NOVA NEWS депутатът Станислав Балабанов от ИТН, коментирайки ситуацията, ако първият и вторият мандат не се осъществят.

"Но забележете! Без Кирил Петков и Асен Василев в изпълнителната власт", посочи условието той. Балабанов подчерта, че в този случай ще водят разговори дори с ПП, защото в парламентраната им група "има много кадърни и разумни народни представители". Според него "проблемът е в двама души”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Ангелина

преди 1 година

Балабанов,Вие май страдате от шизофрения - каква "покана за сватба"чакате ,след като именно ИТН "развалихте брака"!!!!Това не Ви е Холивуд !

30

Сега

преди 1 година

Нема да се жениме че да се договаряме

29

Ана

преди 1 година

Бляблянов, защо такава любов и подкрепа към и.тн от pi.k и всички останали св.ински медии? Не отговаряй - риторичен въпрос :):)

fallback