Снимка: БГНЕС
fallback

"Приятели утре среща в 17:00 на площад Народно Събрание. Обичам ви!" Това написа в профила си във Facebook бащата на премиера в оставка Кирил Петков - Петър Петков.

В социалните мрежи от вчера се организира събитие "Европейска България без мафия #: Правителство или бързи избори - важно е промяната да продължи!".

Призовават се хората да се съберат отново "в подкрепа на сформиране на про-европейско и антикорупционно правителство на коалиция, водена от „Продължаваме промяната“.

"България се намира пред поредица от избори. Затова е важно за момента да не допуснем служебно правителство без ясна ценностна ориентация в полза на националните каузи. То би отложило за неизвестно далечно бъдеще парламентарните избори и би дало изпълнителна власт на про-путинистки президент. Изборът за европейска България без мафия за момента се отстоява категорично от кабинет "Василев" като програма", са написали организаторите на събитието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Кариеристи

преди 1 година

Представям си българските телевизии как тръпнат. Колчем Кирил реши да се разходи по улицата, те прекъсват програмата за "извънредни"новини. Трескави репортерки, застанали пред Шишман, зад Шишман, с треперещи гласове предават "на живо". ***, те си мислят че правят репортаж от Багдад, а са само между сладкарницата и колата..

108

Америка за България

преди 1 година

Пак ли семейна манифестация? Пак ли ще затварят центъра за егото на тези? Кой осигурява тези дълги разходки и този шляене? Стават все по-нелепи.

107

Примляскване

преди 1 година

Таткото си мисли че това е родителска среща. Гответе се за нови невежи изказвани, за много граматически недомислици, за хъкане и мляскане. Гответе се за потни, с пяна на уста индивиди, гушнали кученце, и тротинетка, да ви обяснят че те са мъдри, умни, безкомромисни, обичани от Америка, и космоса.

fallback