Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

"Заради действията на Гроздан Караджов, министър в оставка на регионалното развитие от “Има такъв народ”, ще бъде съборен незаконният кей на Ахмед Доган на “Росенец”.

Иначе “ние сме ДПС”, а всички останали са “Промяната”. По делата им ще ги познаете". Това написа лидерът на ИТН Слави Трифонов във фейсбук.

По-рано БНР обяви, че кеят до т.нар. летни сараи на почетния председател на ДПС Ахмед Доган ще бъде съборен. Като радиото се позова на статус на регионалния министър в оставка Гроздан Караджов.

"Няма недосегаеми! Стига да искаш да си свършиш съвестно работата! Забавихме се малко, защото се наложи да наемем инженери водолази, които да извършат замерванията под вода! А и водата да се постопли! Но свършихме каквото сме обещали", написа Караджов също във фейсбук.

ДНСК е констатирало незаконно строителство според констативен акт от 23 юни за проверка на строеж „Удължаване на кейова стена“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Ангелина

преди 1 година

Доган е "прежалил" кей си на този етап....Тя процедурата се обжалва и е дълга и тромава...Това е "прах в очите на слепите"..Наистина по делата се познават хората ,но истинските и чистите ,а не режисираните по сценарий....

67

Анонимен

преди 1 година

Сделката между Слави и ДПС беше, Слави да даде 4 милиарда на Пеевски, а Доган да даде на Слави да му бутне кея заради чалгарски пиар.

66

пасарела

преди 1 година

Абе , каква държава сме !! Какви са тия недосегаеми ;; като Доган , Пеевски , Прокопиев , Ковачки , Божков и цяла плеяда . Лично към никой нямам омраза , ама аз ако направя някакво дребно нарушение , веднага ще ме приберат и побият , а за други няма МВР , ДАНС , разузнаване !! Как Бошков излетя със самолет , без никой да го види ???? Къде е ДАНС , МВР ,и т . н !! Смешно и тъжно !! А вярвай , ама на КОЙ !!!

fallback