68

Ангелина

преди 1 година

Доган е "прежалил" кей си на този етап....Тя процедурата се обжалва и е дълга и тромава...Това е "прах в очите на слепите"..Наистина по делата се познават хората ,но истинските и чистите ,а не режисираните по сценарий....

67

Анонимен

преди 1 година

Сделката между Слави и ДПС беше, Слави да даде 4 милиарда на Пеевски, а Доган да даде на Слави да му бутне кея заради чалгарски пиар.

66

пасарела

преди 1 година

Абе , каква държава сме !! Какви са тия недосегаеми ;; като Доган , Пеевски , Прокопиев , Ковачки , Божков и цяла плеяда . Лично към никой нямам омраза , ама аз ако направя някакво дребно нарушение , веднага ще ме приберат и побият , а за други няма МВР , ДАНС , разузнаване !! Как Бошков излетя със самолет , без никой да го види ???? Къде е ДАНС , МВР ,и т . н !! Смешно и тъжно !! А вярвай , ама на КОЙ !!!

65

Анонимен

преди 1 година

Част от кея слафчо Част от кея и то доста малка но не законна

64

Анонимен

преди 1 година

***, злобен и продажен! Това представлява учиндолският чалгар! Щеше да изчегърта ГЕРБ и Бойко, а се оказа, с през годините е *** *** му. А на митрофанова- пре..ка!

63

6

преди 1 година

Има *** Народ оттече селски *** барабар с Гроздан брокерчето.

62

баце

преди 1 година

Това заради шоуто ли го е наговорил.

61

Анонимен

преди 1 година

Много рано си пуснал статията. Хвалите се, че ще събаряте кей на ужким, а реално събаряте парламентите на българите.

60

Анонимен

преди 1 година

Евтина ПР акция да се спаси неспасяемото. ИТН потъна завинаги, като кораба Москва.

59

Bungar

преди 1 година

Славчо,да бяхте направили един кей,а не да се хвалиш ,че ще съборите нещо изградено.Лесно е да се руши,не е като да се направи.Толкова ли малко само успяхте? Ако и това ви е за хвалба,здраве му кажи.

58

Анонимен

преди 1 година

Доган е отмъкнал десетки милиарди, това че сте му бутнали една барака, нито има значение за него, нито за някой друг.

57

Анонимен

преди 1 година

Слави я кажи защо се движиш с конвой от 2 бронирани автомобила и 10 човека въоражена охрана? От кого толкова се страхуваш? От суверена?

56

Анонимен

преди 1 година

Това Славчо да напише "по делата ще ги познаете" си е някакъв вид гавра с тия дето гласуваха за него, а той ги измами.

55

Анонимен

преди 1 година

Слави я кажи колко голям приятел ти е нагляра и престъпника Орлин Алексиев. Той едва ли ще иска съдебна реформа, че едва ли ще може да си харчи парите от затвора

54

Анонимен

преди 1 година

Слави трябва за се ориенираш към дългото си боледуване.

53

Анонимен

преди 1 година

Слави Вие сте ДПС и ГЕРБ.Даже и това няма да ни обърка.Доган колко имота има?Колко гори има Доган,колко фирми има?Слави ти сам се уби.Вече и по телевизията няма да те гледат.А концерт само в ромските махали ще правиш.

52

Млъкни бе,...

преди 1 година

Млъкни бе, *** сакат! Събарянето на незаконния кей на милиардера и твой началник от сараите е по решение на съда, ясно ли ти е лъжец долен?! А и защо твоят "брокер", нищожеството Гроздю реше да го сбори чак сега?! Къде спа шест месеца?! Ти не разрешаваше нали?! Да, ама се *** от страх като видя колко мразен, презиран и отвратителен стана на целия български народ и се напика от ужас! Чалгарската ти сбирщина се казва "малкото ДСП" и с това позорно име отиде на бунището!

51

Наблюдател

преди 1 година

Ех холограма холограма докато ти буташ кея тия така ти го набутаха че не можеш да се завъртиш да изключиш щепсела ***

50

Анонимен

преди 1 година

Това събаряне е за плебса, по на раждане Доган разбира се!Доган е фрашкан с пари и след време ще го възтаниви.

49

Анонимен

преди 1 година

Що не кажеш нещо за своите палати в Симеоново,на ул.Кумата и в чорбаджийаската вилна зона Делта хил.....Писал си ги на фирми,за да не се затрудняваш да попълваш данъчни декларации...