Снимка: БГНЕС
fallback

"Намаленото ДДС не води до намаляване на цените. Само че това госпожа Корнелия Нинова не го знае. Доказано е в световен мащаб. Като намаляване ДДС ще свършим добра работа, подкрепяйки хлебарите. Нинова като юрист трябва да зане, че един закон започва да действа, когато влезе в Държавен вестник. Този закон влиза от вторник и няма как да действа от миналата седмица. Хората влизат в магазините.

Oще по темата
Те забелязват, че тези големи вериги непрекъснато имат промоции от минус двадесет процента. Оказва се, че тази отстъпка няма нищо общо с намаленото ДДС. То влиза в сила от вторник, а не от миналата седмица", това обяви на пресконференция на ГЕРБ Делян Добрев.

"Нека една предизборна кампания се прави малко по-грамотно. Намаленото ДДС няма да окаже никакво влияние върхи цените. Това, което ще окаже влияние е прегласуване на държавния бюджет. Така ние спасихме икономиката на страната. Благодарение на нашето предложение. Възможно е зимата тока да стане 1000 лева през зимата. Тогава бизнеса ще плаща 250. Благодарение на нас инфлацията в България ще започне да намалява още следващия месец. Цените ще се успокоят. Правителството не успя да овладее цените на енергийните ресурси. За това ние обедняваме толкова по-бързо, от колкото в ЕС.

Ние десет пъти им предлагаме нещо и те не го взимат в предвид. Ние дадохме предложение, подкрепено от над 200 народни представители. Те просто разбраха, че ние имаме най-добрите решения за икономиката. За това и ни подкрепиха.

Договорът с азерския газ е за 30 долара. Ние имаме информация, че го купуват за около 100 евро. Проверете го това. Това е с три пъти по-скъпо, от колкото договореното от нас.
", добави Добрев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 1 година

НЕ СПРЯХТЕ ДА ГО ПУ БЛИКУВАТЕ ТОВА ЧОВЕЧЕ ОТ ХАСКОВСКО, ДРЕБЕН, ЗЛОБЕН, ЗАВИСТЛИВ,НЕ СТАВА.С КРАТУНАТА И ДРУГИТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА КРАЖБИ И ДАЛАВЕРИ.ПРОСТО ТОЛКО СИ МОГАТ.

35

Ангелина

преди 1 година

ДД е такива ,като него и себе си не могат да "спасят"!ББ ,с оглед на това ,че не може да му се отрече ,че е много "гъвкав" да използва низостите в човешката душа и манипулира ,ако се беше "обградил" с по- умни от него ,можеше и да постигне по- добри резултати ..Неговата интуиция е насочена само към ЕГОТО МУ,а не и за ОБЩОТО БЛАГО и за това остави най- близко до себе си некадърни, меркантилни и безскрупулни комплексари .А , малкото свестни от кликата му принуди да напуснат или не им ползва ума.

34

Анонимен

преди 1 година

България не посрещна нито една криза както трябва, защото 12 години не спряхте да крадете.

fallback