fallback

Стефан Янев учреди партията "Български възход". Като основна цел в програмата ѝ е заложено браненето на националния интерес на Република България. В деня на учредяването обаче съоснователят  Ралица Симеонова напусна редиците.

"Ралица Симеонова е страхотен човек и професионалист. Тя е свободен човек и свободно изразява своята вола. Уважавам нейния избор. Упрекът ѝ не го намирам за резонен обаче. Не съм забелязал да има странни хора в "Български възход", заяви бившият заместник-министър на енергетиката и член на партията "Български възход" Георги Самандов в студиото на "Денят ON AIR".

Той обясни, че целите на политическата парти са свързани със защитата на националния интерес.

"Националният интерес има три стълба - сигурност, благоденствие и справедливост. Трябва да имаме сигурна външна и вътрешна политика, работеща икономика и работеща съдебна система", отбеляза Самандов.

Запитан дали от "Български възход" биха работили в бъдеще с "Продължаваме промяната", събеседникът посочи, че партията е готова за избори и до този момент не са начертани червени линии за никого.

Георги Самандов коментира пред Bulgaria ON AIR и ситуацията с енергетиката в България.

"Службите трябва да установят дали има корупционни практики. Съмненията трябва да бъдат доказвани. В енергетиката нищо не се е случило от доста време насам. Анонсираните промени не са факт. Виждаме, че корабът плава, а няма капитан", каза той.

И подчерта, че Германия, Великобритания и други европейски страни са анонсирали мерки, но у нас не виждаме подобен подход.

Вижте видео с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

ББ

преди 1 година

демек ни убеждавате,че раша убиваща жени и деца в Украйна,демек турците клали предците ни са ви...авери...е за Народа ни са престъпници и убийци,а и копийките вече не са платежно...путин ви *** с скрап...сподели с копейкин...че е ***...цакат го,направи пари от Българите със партийните субсидии...ама ще ги връща след изборите!!!резидентО вече го осветли путин...гласувах за него...излъга ме признавам...нямате шанс!!!

33

Алекс

преди 1 година

Изглежда Копейкин не се справя със задачите и се създава нова руска марионетка.

32

Анонимен

преди 1 година

Отломки нищожни . О винаги храбър народ мъченик . Дечица на майка робиня евроге.йска .И жертви на подвиг чудовно велик (борбата срещу евроатлантическо робство)

fallback