Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

След като голяма част от ключовите фигури на "Има такъв народ" в Плевен напуснаха партията и оставиха структурите без ръководство - оказва се, че и общественото мнение е поляризирано.

На този балкон Слави Трифонов свири първите акорди със своята виола. Румен е негов връстник и играели заедно.

"Стоеше там на балкона, свиреше си с виолата, ние си го замеряхме с джанки. Затворено дете. Необщителен. Показа ли се веднъж публично?", попита Румен, жител на село Тодорово, по-известно като Учиндол.

Той не е гласувал за партията на Трифонов, защото е разочарован от шоумена. По думите на Румен, Трифонов бил поканен да пее на чествания за 200-годишнината от основаването на селото. Той обаче поискал 200 000 лева и не отишъл.
Oще по темата


"Приказките му бяха големи, а той какво направи, просто излъга хората. Това е единствената промяна, която може да очакваме. Те се изредиха всички. Нови хора, нови надежди, но уви. 30 години едно и също", допълни Румен.

Венци е от същото село, но е на обратното мнение.

"Много добре направи. Подкрепям го. Изобщо не харесвам Кирил Петков, така че да се махат", коментира той.

В Плевен също не може да се прецени мразят или обичат политика Слави Трифонов.

"Евала на Славчо, че постъпи така. И много правилно постъпи, защото в тази четворна коалиция, в която участваше, тя не отразяваше интересите на цялото общество", категоричен е Симеон.

Ясно е обаче, че политическата картина тук е също толкова неясна, колкото и на жълтите павета.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

Офффф

преди 1 година

Мустафа нема ли да си те прибират бе? Бассс тъпотиите безсмислени пишете.

87

Чичо

преди 1 година

По едно време живях в къщата до музикалното и пожарната след нея.Виждалсъм го и оркестър Плевен с Коко Минев,Майя Миланова и по стъргалото покрай градинката с банките,където сега е паметника на Емил Димитров и на ред други места.Чокундур си беше и такъв си остана.В Плевен се влачеше с ....,няма смисъл от повече протекции.

86

Анонимен

преди 1 година

Свирил на виола, а играел ориенталски танц (да не го назовавам с истинското му име, защото е много грозно!) на абитюрентския си бал - има го на снимка и видео. Що е то?! С колко завърши и кой му купи дипломата?

fallback