Снимка: БГНЕС
fallback

"Нужно е да се намали агресията в политическия живот у нас.

Oще по темата
В тотото има честни хора. Радостин Василев спази закона, като назначи компетентни хора". Това обясни пред Нова Нюз един от оттеглилите се от ИТН народни представители Георги Георгиев.

И допълни, че е възможно да се отцепят още хора, които са разочаровани, но може и групата да остане в този си състав. За него не Македония е причината за разпада на коалицията.

"Не трябва да допускаме тежка дестабилизация на държавата, което ще се случи, ако това правителство падне. Ще гласуваме против вота на недоверие. Може би е имало скрита договорка между ИТН и ГЕРБ, която постепенно се изпълняваше, за да се стигне до експертен кабинет, подкрепен от ГЕРБ и ДПС", допълни Георгиев.

По думите му на този етап не е мислено за създаване на нова партия с лидер Радостин Василев. "Категорично бих подкрепил той да остане министър на спорта. Той започна да изпълнява програмата на ИТН. Не ни харесва формата на функциониране на парламентарната група. Не се приема, че нещо не е наред. Предполагам, че има и други, които не одобряват модела, въпросът е докъде е прагът на приемане на всеки", смята той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Рашков

преди 1 година

Купуването и ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ ,вече е РАЗРЕШЕНО....Ха-ха-ха....АПЕЛ към ГЕРБ,ДПС, ИТН и Възраждане- КУПУВАЙТЕ РЕЦИПРОЧНО гласове от ПП"ПП" нали според Просто Киро това е демократично ....С техните камъни по техните глави....

30

Елена

преди 1 година

А стига с вашите усещания бе Можело?!Ами може и да не може!Интриганти,съсипаха всичко.Как не ви е срам бе, анархисти

29

Анонимен

преди 1 година

Естествено е че имат договорки Трифонов ке яви трипъти на избори за да създава хаос и да печели време на Тиквата да си опере имиджа но Петков беше изненада не влизаше в плановете защо Трифонов не състави правителство когато беше на първо място???? Отговориете си на този въпрос ??? Защото няма как после да се сваля сам когато му наредят схемаджите ???

fallback