fallback

Разпадането на "Има такъв народ" задълбочи политическата криза у нас. След като областният координатор за Плевен и общинските координатори на партията в района подадоха оставки, днес в града говориха представители на местните структури, които отказват да я напуснат.

Oще по темата
В неделя Радостин Василев обяви, че се закрива офисът на "Има такъв народ" в Плевен.

По-късно в декларация, подписана от общинските координатори на Белене, Гулянци, Долна Митрополия, Искър, Кнежа и Червен бряг, те заявиха, че застават твърдо зад ръководството на партията.

"Ние представляваме по-голямата и официална част от структурата на местно ниво. Доказва го и това, че тези хора са подписали опровержението на декларацията, която излезе от хора, които се самоопределят като отцепници", посочи областният координатор на ИТН в Плевен Иван Янчев.

"Ние сме само и единствено ИТН. Слави Трифонов само е лидерът", подчерта общинският координатор на ИТН в Искър Йовка Петрова, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 1 година

Радостинчо май не само прилича на ром, има си ген момчето.

10

СЛАВИ СЕ ПРОВАЛИ !

преди 1 година

ТОВА, ЧЕ СЛАВИ СЕ ПРОВАЛИ СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ ! СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И КАКВО НАПРАВИ ???ОТ ТУК НАТАТЪК ТОЙ ВЕЧЕ СЕ БОРИ САМО ЗА ЕДНО: СОБСТВЕНОТО СИ ПОЛИТИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ И "ОТЦЕПНИЦИТЕ МУ" ГО ЗНАЯТ.ОТДЕЛНО СА ИМ ПРЕДЛОЖИЛИ ПАРИ И ВЕРОЯТНО ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ !

9

някой да е учуден?!

преди 1 година

Някой да е учуден, че точно в Кнежа и Червен бряг, където вилнеят геррберастко-сарайски кметове мафиоти, някакви жалки *** се обявяват в подкрепа на сакатия си "лидер"?! Че той не ви бръсне за слива бе, ***, вие дори не сте го виждали, защото Сакатият не се унижава, за да се среща с такива жалки лакеи като вас! Че той само ви употребява бе, нещастници! ТОй е предател, той! Той ви излъга бе, ***, излъга ви и в измами, а вие, нали сте наивни ***, му повярвахте!

fallback