11

Анонимен

преди 1 година

Радостинчо май не само прилича на ром, има си ген момчето.

10

СЛАВИ СЕ ПРОВАЛИ !

преди 1 година

ТОВА, ЧЕ СЛАВИ СЕ ПРОВАЛИ СИ Е НЕГОВ ПРОБЛЕМ ! СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И КАКВО НАПРАВИ ???ОТ ТУК НАТАТЪК ТОЙ ВЕЧЕ СЕ БОРИ САМО ЗА ЕДНО: СОБСТВЕНОТО СИ ПОЛИТИЧЕСКО ОЦЕЛЯВАНЕ И "ОТЦЕПНИЦИТЕ МУ" ГО ЗНАЯТ.ОТДЕЛНО СА ИМ ПРЕДЛОЖИЛИ ПАРИ И ВЕРОЯТНО ПОЛИТИЧЕСКИ ПОСТОВЕ !

9

някой да е учуден?!

преди 1 година

Някой да е учуден, че точно в Кнежа и Червен бряг, където вилнеят геррберастко-сарайски кметове мафиоти, някакви жалки *** се обявяват в подкрепа на сакатия си "лидер"?! Че той не ви бръсне за слива бе, ***, вие дори не сте го виждали, защото Сакатият не се унижава, за да се среща с такива жалки лакеи като вас! Че той само ви употребява бе, нещастници! ТОй е предател, той! Той ви излъга бе, ***, излъга ви и в измами, а вие, нали сте наивни ***, му повярвахте!

8

пожелание

преди 1 година

ИТН, да се прекръсти ИТБ-има такива *** !

7

Ментора бай Иван

преди 1 година

Неорентирани мераклии за депутати!Дори Слави да ви включи в листата няма кой да Ви избере , защото Дългия се оказа продажник и поставен от Борисов!Какното и да приказва няма кой да му вярва , ментараджия!

6

Анонимен

преди 1 година

ПП, ГЕРБ, ДПС, ДБ са истинската коалиция. Те са единодушни по всички национални теми - пращане на оръжия в Украйна, сваляне на ветото на РСМ и Ковид мерките. Те са проводник на разбиране и сплотяват народа. ПП, ДПС, ДБ, ГЕРБ - поклон пред пазителите и любимците на народа Борисов, Петков, Пеевски, Иванов, техния командир Радев и техните офицери - Гешев и Рашков.

5

АнонимеН

преди 1 година

ПРИ ХРИСТОС Е ИМАЛО САМО 1 ПРЕДАТЕЛ! А СТАНИСЛАВ ОТ 19 ДУШИ СЪБРА ЦЕЛИ 6

4

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да се премахне да не може отцепниците от партийте да стават независими и край проблема се решава с купуването

3

давай нататък

преди 1 година

Това ИТН е изпята песен. Като свърши чалгакасетката шофьорът на рейса пуска друга.

2

Анонимен

преди 1 година

Недоволство защото някой взеха милиони тия глад

1

Анонимен

преди 1 година

Ами Слафчо ще си остане сш Тошко Трифонов!И Христинка!Ако не си оди на село при гаджиту.