Снимка: БГНЕС
fallback

"В рамките на този парламент ще бъде доста сложно съставяне на друго правителство", смята министърът на социалната политика Георги Гьоков, който заедно с вицепрезидента Илияна Йотова, присъства на откриването на панаира в Пловдив.

Той уточни, че дори вотът да бъде гласуван, правителството в оставка ще продължи да управлява и ще е възможно да промените в бюджетите да бъдат приети.

По думите на социалния министър без актуализацията на бюджета на Държавното обществено осигуряване, както и на големия бюджет на държавата, увеличение на пенсиите няма как да има, предаде NOVA.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

пенсионерка

преди 1 година

Гьоков, ти каза, че не си икономист...????Какво дириш тогава в това министерство??? Че аз имам две деца завършили Свищовската академия и сигурно по-добре ще се справят от теб.Хайде, чупката, нямате вече никакъв авторитет - не само от нас дъртите сухи съчки, ами и от младите....Не можахте с Ковид да ни изтръшкате, с глад и студ ще успеете...Мизерници

10

баба мара

преди 1 година

избори до дупка докато случим на хора аморални няма да ни управляват

9

икономист

преди 1 година

До 8 Именно това е най-големият проблем на настоящото управление. Постоянно се лъже или по-скоро управляващите постоянно променят своите позиции по отношение на една или друга политика. Това може да е свързано с тяхната неопитност или е заради сблъсък на различни идеи, между партиите от коалицията. Например ДБ обикновено са против вдигането на соц. разходи и дефицита, а останалите партии са на по-различно мнение. Може да не са се сбъднали прогнозите за по-високи приходи, което е друга причина

fallback