Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Парламентарната група на "БСП за България" е единна, заяви председателят ѝ Георги Свиленски пред БНТ. Свиленски определи като неверни слуховете, че трима депутати от БСП ще гласуват в подкрепа на вота на недоверие.

Oще по темата
"Парламентарната група на БСП е единна. Ние сме взели решение и няма как да се търсят предатели на тези хора, които са ни изпратили в парламента. Не сме свършили тази работа, за която българските избиратели ни изпратиха в парламента - да променим модела на Борисов. Промяната сега започва наистина, надявам се, с изчистено мнозинство, мнозинство, което не може да бъде поддадено на едни или други интереси", каза председателят на ПГ на "БСП за България".

Според Свиленски свалянето на председателя на Народното събрание Никола Минчев е голяма грешка. Той изрази надежда още депутати да се обявят в подкрепа на правителството.

"Важното е парламентът да работи, важното е да взема решения, важното е да има мнозинство, което да направи реформите в България, промените, за да имаме една силна България. Мисля, че в българския парламент има принципни народни представители. На тези, които напускат парламентарната група, преди бяха наричани "предатели". Сега на тези хора казват "смелчаци", защото са смели депутати, които намериха сили да вземат едно отговорно решение и се надявам да има повече такива народни представители," допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

Случаен минувач

преди 1 година

Ами сега Герб да напазаруват депутати от БСП. С техните камъни по тяхната глава!

32

Анонимен

преди 1 година

тоя ми прилича на къкъл

31

Анонимен

преди 1 година

До profeteyЗа сега председател на НС е ГОДЕНИКА!

fallback