Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Отцепилите се депутати от ИТН се надяват вотът на недоверие, иницииран от ГЕРБ, да не мине.

"Ще има правителство, убеден съм. Напуснах ИТН заради последната капка - интервюто на Слави Трифонов, в което си призна, че е близък приятел с Орлин Алексиев. Лично за мен това е червената линия. Каза, че го познава от 20 години, но не знаел с какво се занимава сега", коментира отцепникът от ИТН Светлин Стоянов пред "България сутрин".

Друг от вече бившите депутатите на Слави Трифонов, който напусна партията му - Георги Георгиев, уточни, че все още има шанс за присъединяване на депутати, с които вотът на недоверие да не мине.
Oще по темата


"Надявам се, че има още хора от ИТН, които си задават същите въпроси като нас. Надяваме се, че те ще мислят като нас. В крайна сметка това е индивидуално и трудно решение", заяви Георгиев в ефира на Bulgaria ON AIR.

И уточни, че раздялата с ИТН не означава сляпа подкрепа за "Продължаваме промяната".

"Едно от хубавите неща, е че ще подкрепям правителството, а в същото време ще бъдем критични. Ако видим залитане в определена посока, да го коригираме", каза още отцепникът от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 1 година

Тайният коалиционен партньор на ГЕРБ и ДПС вече е явен за целия народ и за заблудените от него избиратели, че е за промяна. Проектът на Слави приключва ако има избори. Те ще гледат със зъби и нокти да направят с останките от депутатите си коалиция с ГЕРБ И ДПС. Но това ще стане само с гласовете на Възраждане, които също ще блеснат като патерица и ГЕРБ остава без нито една патерица.

42

Анализатор

преди 1 година

Слави вече е бита карта , без хранилките на ДПС ,митници ще обеднее,Другия спонсор Путин явно губи войната и нищо добро не чака Руската икономика от тук нататък ,възможно е да плаща и репарации,А Без Газ наникъде тъй че няма да му е да плаща на чужди кукли.Така се стига да интересите на оставащите депутати ,Ако падне правителството -нови избори и ИТН няма да влязат вече.Те няма да са депутати и блажинките им секват.Логично е да искат да подкрепят правителството и да продължат да взимат заплати

41

Е

преди 1 година

Милионерите!!!

fallback