43

Анонимен

преди 1 година

Тайният коалиционен партньор на ГЕРБ и ДПС вече е явен за целия народ и за заблудените от него избиратели, че е за промяна. Проектът на Слави приключва ако има избори. Те ще гледат със зъби и нокти да направят с останките от депутатите си коалиция с ГЕРБ И ДПС. Но това ще стане само с гласовете на Възраждане, които също ще блеснат като патерица и ГЕРБ остава без нито една патерица.

42

Анализатор

преди 1 година

Слави вече е бита карта , без хранилките на ДПС ,митници ще обеднее,Другия спонсор Путин явно губи войната и нищо добро не чака Руската икономика от тук нататък ,възможно е да плаща и репарации,А Без Газ наникъде тъй че няма да му е да плаща на чужди кукли.Така се стига да интересите на оставащите депутати ,Ако падне правителството -нови избори и ИТН няма да влязат вече.Те няма да са депутати и блажинките им секват.Логично е да искат да подкрепят правителството и да продължат да взимат заплати

41

Е

преди 1 година

Милионерите!!!

40

Сата НАТО

преди 1 година

Не се дърпахте,когато с неговия мандат захапахте кокала в парламента,сега се правите на интересни... ----///------ Пхахаха! Мандата бил негов.... Че тогава защо им изброяваше всички лични постижения и дипломи и професионален опит и се хвалеше с тях? Що не каза "Ето, това е г-н Никой, изберете го, само защото аз ви го препоръчвам". Айде стига ть потии, мандатът е колкото негов, толкова и техен. А как ще гласуват е личен въпрос. Нали искаше мажоритарни депутати, сега защо плаче, че не са стадо?

39

Ха ха ха

преди 1 година

Хаххахах ДНЕС БГ- Браво на вас .Продължавайте до оставяте само коментарите против правителството. Никой няма да забележи , че сте платени.

38

анализатор

преди 1 година

Браво на отреклите се от Сатаната! Не мога да ги нарека "отцепници" - за мен те са национални герои! Един ден даже може да се споменават в учебниците по история! Изисква се голяма смелост да се опълчиш на кукловода Трифонов. Така че искам да ги поздравя за смелостта, за куража да вземат такова решение! Доколкото разбирам от намеците, тях са ги заплашвали с какво ли не, със главния прокурор Гешев (както направиха с Иванчева), с убийство дори!Желая им успех в гласуването на доверие!

37

АнонимеН

преди 1 година

ГЕРБ И ИТН СА ЕДНОЛИЧНИ ПАРТИИ И ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОТЦЕПИ ОТ ТЯХ Е АБСОЛЮТЕН ПРЕДАТЕЛ, ЗАЩОТО НАРОДА НЕ Е ГЛАСУВАЛ ЗА ТЯХ А СА БОКО ИЛИ СЛАВУН ЗАРАДИ ТЯХ СА В ПАРЛАМЕНТА!

36

АнонимеН

преди 1 година

ПАРИТЕ С КОИТО ЧЕРЕПА ГИ КУПИ ОЩЕ НЕ СА ПРЕВЕДЕНИ А СА САМО АКО ОСТАНАТ В ПАРЛАМЕНТА! :D ПРИЕМЕ ЛИ СЕ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ ЗА ТЕЗИ НИТО ПАРТИЯ НИТО ПАРИ САМО ПОЗОР!

35

мадон

преди 1 година

90% от сегашните депутати няма да са такива при избори и сега ще крепят с патерица тези клоуни .БСП,ИТН,ПП и Христо пак ще са безработни ча;гари

34

Анонимен

преди 1 година

Службогонци! Актуално и днес!

33

Ха ха

преди 1 година

Юда е бил по скромен предал е - христос за -30 сребьрникаТези момчета искат по милион евроТова са си доста килограма сребро

32

Анонимен

преди 1 година

ЩЕ МИНЕ. Чао

31

Анонимен

преди 1 година

Палячовциии сте вие, тази практика трябва да се забрани със закон. Като си влезнал с една партия, като не ти харесва излиташ директно от парламента, а не да сновеш, където е парата.

30

Шаши

преди 1 година

Всички са еднакви. Никой не мисли за мен. Защо аз трябва да мисля за някой? В началото, на кръглата маса бяха само брадати. Сега пак са предимно брадясалци. И още продължават да се карат за Изток-Запад. За мен, най-добре беше при Борисов. Цени и заплати бяха почти приемливи. Вярно, че бяха замразени пенсии и заплата. Но се живееше спокойно. Другите са кюфтаци ментета.

29

Анонимен

преди 1 година

ПП пак влиза с голям резултат, не се размечтавайте путинофилчета.

28

azz

преди 1 година

Както и да се оправдавате предателството си е предателство....Не се дърпахте,когато с неговия мандат захапахте кокала в парламента,сега се правите на интересни...Освен на околовръстното явно има жрици и на жълтите павета....

27

Бай Дрън

преди 1 година

Отцепниците се цепят от колектива, накрая колектива ще им го нацепи.

26

Ха ха

преди 1 година

Пари може да не видят но пьк нали теса за морала , така казаха ще получат похвала пред строя

25

Анонимен

преди 1 година

никой няма да си развали лятото, почивката и народната заплата - два месеца айляк и зимаш кинти, а на есен ще му мислят пак

24

Анонимен

преди 1 година

КАБИНЕТ ЩЕ ИМА ДО ЕСЕНТА, ПОСЛЕ СЕ ИЗМИТАТЕ.