Снимка: БГНЕС
fallback

Ние излязохме от коалицията, нямаме никакви основания да подкрепяме този вреден кабинет. Това каза пред журналисти съпредседателят на ИТН Тошко Йорданов след разговор с ПГ на ГЕРБ по повод вота на недоверие, цитиран от БГНЕС.

Йорданов заяви, че не желае да коментира повече по темата.

Oще по темата
По-рано през деня, ПГ на ГЕРБ-СДС внесе в деловодството на Народното събрание иницииране на вот на недоверие срещу кабинета "Петков". След проведени консултации, ДПС и "Възраждане" обявиха, че ще подкрепят вота на недоверие.

В понеделник, парламентарната група на "Има такъв народ" се разцепи и петима депутати от партията, както и спортният министър в оставка Радостин Василев, се отцепиха от ИТН. Причината беше именно обявеното напускане на ИТН от управляващата коалиция, след като лидерът на партията изтегли министрите си от правителството. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

74

Анонимен

преди 2 години

България вече я няма. Дано всеки под 60 и с малко капацитет да има възможност да се махне оттук

73

Анонимен

преди 2 години

Маймун Тошко и неговите милионски номера хайде знаем че и на теб ти дадоха от милионите ама тези бедните ви депутати да ви напуснат стега сте ги унижавали с детектора на лъжата това да не е авторитарна държава позор и срам щом не вярваш в хората с койта работиш кво правиш тогава едно голяма нищо

72

Анонимен

преди 2 години

Тошко африкански и ти си вреден даже и отровен отврат

fallback